35haftaligiz 3gundur kasikta bugünde ağrım var ve kusuyorum
N Nidanın Annesi Kayıtlı Üye Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 356 7 Ekim 2022 #1 35haftaligiz 3gundur kasikta bugünde ağrım var ve kusuyorum
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,866 Konum Kırklareli 7 Ekim 2022 #2 Nidanın Annesi' Alıntı: 35haftaligiz 3gundur kasikta bugünde ağrım var ve kusuyorum Genişletmek için tıkla ... Canım bir hastaneye git istersen
Nidanın Annesi' Alıntı: 35haftaligiz 3gundur kasikta bugünde ağrım var ve kusuyorum Genişletmek için tıkla ... Canım bir hastaneye git istersen
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,082 7 Ekim 2022 #3 Geçmiş olsun kuzum hastaneye gitmelisij
N Nidanın Annesi Kayıtlı Üye Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 356 7 Ekim 2022 #4 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Canım bir hastaneye git istersen Genişletmek için tıkla ... Dogum belirtisi olabilir mi
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Canım bir hastaneye git istersen Genişletmek için tıkla ... Dogum belirtisi olabilir mi
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 7 Ekim 2022 #5 Nidanın Annesi' Alıntı: 35haftaligiz 3gundur kasikta bugünde ağrım var ve kusuyorum Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun bi doktora görün istersen canım benimde gece kasık ağrım oldu ama geçti şükür
Nidanın Annesi' Alıntı: 35haftaligiz 3gundur kasikta bugünde ağrım var ve kusuyorum Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun bi doktora görün istersen canım benimde gece kasık ağrım oldu ama geçti şükür
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,643 7 Ekim 2022 #6 Nidanın Annesi' Alıntı: 35haftaligiz 3gundur kasikta bugünde ağrım var ve kusuyorum Genişletmek için tıkla ... Ağrıların düzenli mi canım kusma da varmış hastaneye git kan tahlili yaparlar bir problem var mı diye tansiyonuna bakarlar
Nidanın Annesi' Alıntı: 35haftaligiz 3gundur kasikta bugünde ağrım var ve kusuyorum Genişletmek için tıkla ... Ağrıların düzenli mi canım kusma da varmış hastaneye git kan tahlili yaparlar bir problem var mı diye tansiyonuna bakarlar
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,866 Konum Kırklareli 7 Ekim 2022 #7 Nidanın Annesi' Alıntı: Dogum belirtisi olabilir mi Genişletmek için tıkla ... Olabilir canım sen bir gir baksınlar
Nidanın Annesi' Alıntı: Dogum belirtisi olabilir mi Genişletmek için tıkla ... Olabilir canım sen bir gir baksınlar
N Nidanın Annesi Kayıtlı Üye Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 356 7 Ekim 2022 #8 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Olabilir canım sen bir gir baksınlar Genişletmek için tıkla ... Tamam canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Ekim 2022 Zeynep23' Alıntı: Ağrıların düzenli mi canım kusma da varmış hastaneye git kan tahlili yaparlar bir problem var mı diye tansiyonuna bakarlar Genişletmek için tıkla ... Tamam canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Ekim 2022 Zeynep23' Alıntı: Ağrıların düzenli mi canım kusma da varmış hastaneye git kan tahlili yaparlar bir problem var mı diye tansiyonuna bakarlar Genişletmek için tıkla ... Tamam canım
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Olabilir canım sen bir gir baksınlar Genişletmek için tıkla ... Tamam canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Ekim 2022 Zeynep23' Alıntı: Ağrıların düzenli mi canım kusma da varmış hastaneye git kan tahlili yaparlar bir problem var mı diye tansiyonuna bakarlar Genişletmek için tıkla ... Tamam canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Ekim 2022 Zeynep23' Alıntı: Ağrıların düzenli mi canım kusma da varmış hastaneye git kan tahlili yaparlar bir problem var mı diye tansiyonuna bakarlar Genişletmek için tıkla ... Tamam canım
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 7 Ekim 2022 #9 Nidanın Annesi' Alıntı: 35haftaligiz 3gundur kasikta bugünde ağrım var ve kusuyorum Genişletmek için tıkla ... Kecmis olsun
Nidanın Annesi' Alıntı: 35haftaligiz 3gundur kasikta bugünde ağrım var ve kusuyorum Genişletmek için tıkla ... Kecmis olsun
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,866 Konum Kırklareli 7 Ekim 2022 #10 Nidanın Annesi' Alıntı: Tamam canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Ekim 2022 Tamam canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Ekim 2022 Tamam canım Genişletmek için tıkla ... Haber ver kuzum bizede
Nidanın Annesi' Alıntı: Tamam canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Ekim 2022 Tamam canım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Ekim 2022 Tamam canım Genişletmek için tıkla ... Haber ver kuzum bizede