Kızlar 🙄

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Heyecanlı anne tarafından oluşturulan Kızlar 🙄 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 805 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Kızlar 🙄
Konbuyu başlatan Heyecanlı anne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Heyecanlı anne

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
Gittim bugün kontrole son zaten nst de sancı yok ama doktorum bebek çok aşağıda rahim ağzına yerleşmiş her an suyun gelebilir dedi bi de eski dikişler im incelmiş bugün yada yarın alacaktı da cumaya kadar bekleyelim bari dedi tm dedim hayırlısı bakalım kızlar ya ❤️

Mamı Sibel

Kayıtlı Üye
rank
Gittim bugün kontrole son zaten nst de sancı yok ama doktorum bebek çok aşağıda rahim ağzına yerleşmiş her an suyun gelebilir dedi bi de eski dikişler im incelmiş bugün yada yarın alacaktı da cumaya kadar bekleyelim bari dedi tm dedim hayırlısı bakalım kızlar ya ❤️
3 gün var allahım bir avazda kurtarsın sağlıkla mutlulukla al k5cagına cnm

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Ooo sende benden öne geçtin hayırlısı olsun kuzum zaten sende iyi hissetmiyordun bi nefeste kurtulursun İnşAllah 🙏

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
Ooo sende benden öne geçtin hayırlısı olsun kuzum zaten sende iyi hissetmiyordun bi nefeste kurtulursun İnşAllah 🙏
Amin inşallah bebeğim, darısı size
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Rabbim yar ve yardımcın olsun canım benim sağlıkla kavuş inşallah 🤲🤲🤲❣️❣️
Amin inş Nurum❤️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hayırlısı canım sezaryen mi olucan
Evet kuzucm

Tüm sayfalar yüklendi.