Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Moralini bozma canım sütün etkilenmesin ilk bir hafta doğum şişliği gidiyor hatta kilo bile veriyorlar sonrasında 2. 3. Haftadan sonra toparlıyorlar. Sen bol bol emzir gerekirse mama takviyesi ver
Moralini bozma canım sütün etkilenmesin ilk bir hafta doğum şişliği gidiyor hatta kilo bile veriyorlar sonrasında 2. 3. Haftadan sonra toparlıyorlar. Sen bol bol emzir gerekirse mama takviyesi ver
Veriyorum canım zaten çoğunlukla mama alıyor ona canım sıkıldı doktor 15 günlük olduğunda doğum kilosuna ulaşmış olması lazım dedi neyi yanlış yaptım bilmiyorum 5 günde hiç kilo almamış kızım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Veriyorum canım zaten çoğunlukla mama alıyor ona canım sıkıldı doktor 15 günlük olduğunda doğum kilosuna ulaşmış olması lazım dedi neyi yanlış yaptım bilmiyorum 5 günde hiç kilo almamış kızım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Sakin ol bebek bu vücudundaki şişlikler inince kilo veriyorlar yani 3 kilo doğan 2 buçuk kiloya kadar iniyor yani toparlar kilosunu da alır sen kendini üzme sütünü düşün. Öyle de büyüyorlar böyle de yani kendini sıkma üzme ciddi diyorum bu ilk zamanlar insan korkuyor ama sonrasında nasıl büyüdüğünü görünce şaşıracaksın
Tatlım 5 gün çok kısa bir süre vermemis olmasına sevin derim çünkü bebek ilk haftaları düşüyo kiloları şişleri gidiyo sen bu aydan sonra gör sütün nasıl kilo aldıracak insaallah