Doktor mide bulantısı çin Prilam Dr verdi Bebeğe bir zararı olur mu
H Hamdiye34 Kayıtlı Üye Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 12 11 Aralık 2024 #1 Doktor mide bulantısı çin Prilam Dr verdi Bebeğe bir zararı olur mu
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 3,027 11 Aralık 2024 #2 Hamdiye34' Alıntı: Doktor mide bulantısı çin Prilam Dr verdi Bebeğe bir zararı olur mu Genişletmek için tıkla ... Hayır canım zaten onu hamileler kullanıyor
Hamdiye34' Alıntı: Doktor mide bulantısı çin Prilam Dr verdi Bebeğe bir zararı olur mu Genişletmek için tıkla ... Hayır canım zaten onu hamileler kullanıyor
H Hatice/ Dilara Kayıtlı Üye Katılım 26 Kasım 2024 Mesajlar 67 11 Aralık 2024 #3 Hamdiye34' Alıntı: Doktor mide bulantısı çin Prilam Dr verdi Bebeğe bir zararı olur mu Genişletmek için tıkla ... İlk gebelik mi?
Hamdiye34' Alıntı: Doktor mide bulantısı çin Prilam Dr verdi Bebeğe bir zararı olur mu Genişletmek için tıkla ... İlk gebelik mi?
H Hamdiye34 Kayıtlı Üye Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 12 11 Aralık 2024 #4 Hatice/ Dilara' Alıntı: İlk gebelik mi? Genişletmek için tıkla ... Evet Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Aralık 2024 Rukiye27' Alıntı: Hayır canım zaten onu hamileler kullanıyor Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
Hatice/ Dilara' Alıntı: İlk gebelik mi? Genişletmek için tıkla ... Evet Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Aralık 2024 Rukiye27' Alıntı: Hayır canım zaten onu hamileler kullanıyor Genişletmek için tıkla ... Teşekkürler
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 3,027 11 Aralık 2024 #5 Hamdiye34' Alıntı: Evet Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Aralık 2024 Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim
Hamdiye34' Alıntı: Evet Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Aralık 2024 Teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Rica ederim
H Hatice/ Dilara Kayıtlı Üye Katılım 26 Kasım 2024 Mesajlar 67 11 Aralık 2024 #6 Hamdiye34' Alıntı: Evet Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Aralık 2024 Teşekkr Genişletmek için tıkla ... Rukiye27' Alıntı: Rica ederim Genişletmek için tıkla ... Rica etsem bu anketi doldurabilir misiniz ilk gebelik ile ilgili https://docs.google.com/forms/d/e/1...mtYclQQF6I3jXMoe2SYsqLpQ/viewform?usp=sf_link
Hamdiye34' Alıntı: Evet Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 11 Aralık 2024 Teşekkr Genişletmek için tıkla ... Rukiye27' Alıntı: Rica ederim Genişletmek için tıkla ... Rica etsem bu anketi doldurabilir misiniz ilk gebelik ile ilgili https://docs.google.com/forms/d/e/1...mtYclQQF6I3jXMoe2SYsqLpQ/viewform?usp=sf_link
B baharada Kayıtlı Üye Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 23 12 Aralık 2024 #7 Hamdiye34' Alıntı: Doktor mide bulantısı çin Prilam Dr verdi Bebeğe bir zararı olur mu Genişletmek için tıkla ... Hayır bebeğe etkisi yok bende kullanıyorum merak etme
Hamdiye34' Alıntı: Doktor mide bulantısı çin Prilam Dr verdi Bebeğe bir zararı olur mu Genişletmek için tıkla ... Hayır bebeğe etkisi yok bende kullanıyorum merak etme
K kendinedoktor Kayıtlı Üye Katılım 17 Kasım 2024 Mesajlar 28 12 Aralık 2024 #8 Hamdiye34' Alıntı: Doktor mide bulantısı çin Prilam Dr verdi Bebeğe bir zararı olur mu Genişletmek için tıkla ... Hamdiye34' Alıntı: Doktor mide bulantısı çin Prilam Dr verdi Bebeğe bir zararı olur mu Genişletmek için tıkla ... Bebeğe zararı olmaz bende kullandım ama bazen öyle bulanti kusma oluyor ki ilac bile fayda etmiyor hatta benim çok fazlaydı ben doktor talimatiyla 4e cikarmistim da bir nebze rahatlamistim
Hamdiye34' Alıntı: Doktor mide bulantısı çin Prilam Dr verdi Bebeğe bir zararı olur mu Genişletmek için tıkla ... Hamdiye34' Alıntı: Doktor mide bulantısı çin Prilam Dr verdi Bebeğe bir zararı olur mu Genişletmek için tıkla ... Bebeğe zararı olmaz bende kullandım ama bazen öyle bulanti kusma oluyor ki ilac bile fayda etmiyor hatta benim çok fazlaydı ben doktor talimatiyla 4e cikarmistim da bir nebze rahatlamistim