Normal
Yoo beraber oynayın ben de iyi kafa dağıtıyorum açıkçası ben de yer diye endişe etmiştim oyun hamurunu kesin olarak yer diye almadım arada hamur yoğurup beraber kurabiye yapıyoruz bir parçasını ona veriyorum çeşit çeşit şekiller yapmayı öğrendi yuvarlıyor oklavayla açıyor falan çok keyif alıyor kumla beraber oynayınca o da öğrendi kendi başına da oynuyor zamanla artık bunlar sıkıntı olmaktan çıkıyor çünkü anlıyorlar görmeyen çocuk nasıl oynayacağını da bilmez yer en iyisi az da olsa bunlardan vermek tableti de a101'den aldık 180 tl tabletin üst tarafı mavi aşağılara doğru indikçe sarı yeşil renk çiziliyor fotosunu atayım renkli olması çok iyi oldu çok dikkatini çekiyor kalemi de var duvarlarım boyanmaktan çizilmekten kurtuldu tavsiye ederim[automerge]1737899210[/automerge][ATTACH=full]5416[/ATTACH][automerge]1737899259[/automerge]Mor istemiştim sadece bu renk varmış civilde de var aynısının renkleri ve orda 160 tl idi yanlış hatırlamıyorsam[automerge]1737899314[/automerge]Bu sayede sayıları da öğreniyorlar 1 2 3 öğrendi bile 1 ay oldu galiba
Yoo beraber oynayın ben de iyi kafa dağıtıyorum açıkçası ben de yer diye endişe etmiştim oyun hamurunu kesin olarak yer diye almadım arada hamur yoğurup beraber kurabiye yapıyoruz bir parçasını ona veriyorum çeşit çeşit şekiller yapmayı öğrendi yuvarlıyor oklavayla açıyor falan çok keyif alıyor kumla beraber oynayınca o da öğrendi kendi başına da oynuyor zamanla artık bunlar sıkıntı olmaktan çıkıyor çünkü anlıyorlar görmeyen çocuk nasıl oynayacağını da bilmez yer en iyisi az da olsa bunlardan vermek tableti de a101'den aldık 180 tl tabletin üst tarafı mavi aşağılara doğru indikçe sarı yeşil renk çiziliyor fotosunu atayım renkli olması çok iyi oldu çok dikkatini çekiyor kalemi de var duvarlarım boyanmaktan çizilmekten kurtuldu tavsiye ederim
[automerge]1737899210[/automerge]
[ATTACH=full]5416[/ATTACH]
[automerge]1737899259[/automerge]
Mor istemiştim sadece bu renk varmış civilde de var aynısının renkleri ve orda 160 tl idi yanlış hatırlamıyorsam
[automerge]1737899314[/automerge]
Bu sayede sayıları da öğreniyorlar 1 2 3 öğrendi bile 1 ay oldu galiba