Moralim bozuldu ebe azarladı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Gökçem💕 tarafından oluşturulan Moralim bozuldu ebe azarladı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,757 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Moralim bozuldu ebe azarladı
Konbuyu başlatan Gökçem💕
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beren’in Annesi 🧚♀️

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
Kızlar normalde takılmam ama hormonlardan heralde geldiğimden beri ağlıyorum. Aile hekimine gittim tetanoz olmaya iyi hoş her şey kalbini dinleyelim dedi uyduruk bi cihaz var elinde duyamadı bi türlü kalp atışını. Dinledikçe kafa sallıyor hayır hayır der gibi ben de korktum dedim az önce kıpırdıyordu kalbi niçin duyulmadı. bebek sırtını dönmüyor dedi hala kafasını sallıyor olumsuz bir durum var gibi. Sonra kalktım dedim içim rahat etmiyor benim. Dedi ki ooof yaa hangi birinize anlatalım dedik ya sırtını dönmüyor diye zaten baş parmağım kadar bir şey dedi. 5 aylık bebek baş parmak kadar mı olur kızlar cidden bilmiyorum. Dedi ki Anlattım ya cihazlar eski kalp atışı göründü ekranda sadece sesi gelmedi sizi ikna etmek için daha napalım ya uğraştırmayın artık beni. Ben de ilk kez yaşıyorum nereden bileyim cihaz eski falan. Senin gibi kaç tane var ilk gebeliği olan biliyo musun dedi birsürü şey söyledi. Eve geldim sinirden ağlıyorum şimdi aptal kadın
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kızlar normalde takılmam ama hormonlardan heralde geldiğimden beri ağlıyorum. Aile hekimine gittim tetanoz olmaya iyi hoş her şey kalbini dinleyelim dedi uyduruk bi cihaz var elinde duyamadı bi türlü kalp atışını. Dinledikçe kafa sallıyor hayır hayır der gibi ben de korktum dedim az önce kıpırdıyordu kalbi niçin duyulmadı. bebek sırtını dönmüyor dedi hala kafasını sallıyor olumsuz bir durum var gibi. Sonra kalktım dedim içim rahat etmiyor benim. Dedi ki ooof yaa hangi birinize anlatalım dedik ya sırtını dönmüyor diye zaten baş parmağım kadar bir şey dedi. 5 aylık bebek baş parmak kadar mı olur kızlar cidden bilmiyorum. Dedi ki Anlattım ya cihazlar eski kalp atışı göründü ekranda sadece sesi gelmedi sizi ikna etmek için daha napalım ya uğraştırmayın artık beni. Ben de ilk kez yaşıyorum nereden bileyim cihaz eski falan dedim . Senin gibi kaç tane var ilk gebeliği olan biliyo musun dedi birsürü şey söyledi. Eve geldim sinirden ağlıyorum şimdi aptal kadın

Sybm

Guest
rank
Kızlar normalde takılmam ama hormonlardan heralde geldiğimden beri ağlıyorum. Aile hekimine gittim tetanoz olmaya iyi hoş her şey kalbini dinleyelim dedi uyduruk bi cihaz var elinde duyamadı bi türlü kalp atışını. Dinledikçe kafa sallıyor hayır hayır der gibi ben de korktum dedim az önce kıpırdıyordu kalbi niçin duyulmadı. bebek sırtını dönmüyor dedi hala kafasını sallıyor olumsuz bir durum var gibi. Sonra kalktım dedim içim rahat etmiyor benim. Dedi ki ooof yaa hangi birinize anlatalım dedik ya sırtını dönmüyor diye zaten baş parmağım kadar bir şey dedi. 5 aylık bebek baş parmak kadar mı olur kızlar cidden bilmiyorum. Dedi ki Anlattım ya cihazlar eski kalp atışı göründü ekranda sadece sesi gelmedi sizi ikna etmek için daha napalım ya uğraştırmayın artık beni. Ben de ilk kez yaşıyorum nereden bileyim cihaz eski falan. Senin gibi kaç tane var ilk gebeliği olan biliyo musun dedi birsürü şey söyledi. Eve geldim sinirden ağlıyorum şimdi aptal kadın
Agzımın payını vereydin cnm sen aglıyacagına o aglasın

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
Kız ne üzüyorsun kendini boşver bi ebe için sinirden demiştir bir parmak kadar diye bir sürü kişiyle uğraşıyo sana patlamış salla gitsin

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
O zmana baştan anlatsın sana ne diye bağırıyor sen zaten hamilesin Allah korusun insanın aklına her şey geliyor çocuğun kalbi Egef sırtı dönükse hemen duyulmaz vs diye Allah'ım ya resmen böylelerini kaynar kazana atmalı sen boşver kuzum keşke ağzının payını verseydin orda o kadar hamile kadın varsa hepsi ile ilgilenmek zorunda kimse onu zorla ebe yapmadi orda 🤦🏻‍♀️

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canımsın moralini bozma sakin bana da hemşire aile hekimindeki görevli aynı davrandı tartı beni az ye şişmiş sin doguramayacaksin dedi canımın istediğini yiyorum sonra veririm sefam olsun dedim uyuz oldu güldüm bende hiç takma senin canını sıkmaya çalışanları umursama canım Allah cezasını versin inşallah 💕

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Hiç moralini bozmana gerek yok. Öylesi gereksizler kendini bi halt sanıyorlar sen strese girip bebeğede zarar verme

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Canımsın moralini bozma sakin bana da hemşire aile hekimindeki görevli aynı davrandı tartı beni az ye şişmiş sin doguramayacaksin dedi canımın istediğini yiyorum sonra veririm sefam olsun dedim uyuz oldu güldüm bende hiç takma senin canını sıkmaya çalışanları umursama canım Allah cezasını versin inşallah 💕
Ne güzel demişsin balım öyle 😂😂 sanki kendileri hamile de tamam bizim için diyirlsr ama daha uygun bir dille diyebilirler bunu

Helin in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ne güzel demişsin balım öyle 😂😂 sanki kendileri hamile de tamam bizim için diyirlsr ama daha uygun bir dille diyebilirler bunu
Aynen canım ben ilk ona dedim ki bak ben evde yanlızım acil doğum falan olursa seni ariyicam gel yanıma dedim 🤣oha dağ başında mi yaşıyorsun her yer hastane çık git diyor salak şey

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
O zmana baştan anlatsın sana ne diye bağırıyor sen zaten hamilesin Allah korusun insanın aklına her şey geliyor çocuğun kalbi Egef sırtı dönükse hemen duyulmaz vs diye Allah'ım ya resmen böylelerini kaynar kazana atmalı sen boşver kuzum keşke ağzının payını verseydin orda o kadar hamile kadın varsa hepsi ile ilgilenmek zorunda kimse onu zorla ebe yapmadi orda 🤦🏻‍♀️
Doktorlar qrewdeyms ya ebede kendini bisey sanmış sanırım kuşum muameleye bakılırsa. Böyle dawranmasalr kimse onları uqrastrmayacak aslında

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar