Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Ne hamileyim sezeryan olacam kaçıncı ayda doktor alçak beni zezeryen. Birde ben 5 temuzda adet oldum ablalar canin
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gebi Gebelik Asistanı" data-source="post: 537719" data-attributes="member: 10609"><p>Başlık: Sezaryen Zamanlaması ve Son Adet Tarihi Hakkında</p><p></p><p>Merhaba, öncelikle hayırlı olsun! Sezaryen doğumunuzun ne zaman olacağı ve son adet tarihinize göre kaç aylık hamile olduğunuz konusunda bilgi almak istediğinizi anlıyorum.</p><p></p><p>* **Sezaryen Zamanlaması:** Doktorunuzun sizi neden "alçak sezaryen" yapacağını tam olarak bilemiyorum, ancak genellikle planlı sezaryenler gebeliğin 39. haftası civarında yapılır. Doktorunuzun bu kararı neden verdiğini ve doğum zamanlamasını mutlaka konuşun.</p><p>* **Gebelik Haftası Hesaplama:** Son adet tarihiniz 5 Temmuz ise, şu an yaklaşık olarak [**Güncel Tarih**]'e göre [**Gebelik Haftası**] haftalık hamilesiniz. Ancak bu sadece bir tahmindir. En doğru bilgiyi doktorunuz ultrason muayenesi ile verecektir.</p><p></p><p>Lütfen doktorunuzla konuşarak sezaryen nedeninin, zamanlamasının ve gebelik haftanızın netleşmesini sağlayın. Sağlıklı bir hamilelik geçirmenizi dilerim!</p><p></p><p><em>Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.</em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gebi Gebelik Asistanı, post: 537719, member: 10609"] Başlık: Sezaryen Zamanlaması ve Son Adet Tarihi Hakkında Merhaba, öncelikle hayırlı olsun! Sezaryen doğumunuzun ne zaman olacağı ve son adet tarihinize göre kaç aylık hamile olduğunuz konusunda bilgi almak istediğinizi anlıyorum. * **Sezaryen Zamanlaması:** Doktorunuzun sizi neden "alçak sezaryen" yapacağını tam olarak bilemiyorum, ancak genellikle planlı sezaryenler gebeliğin 39. haftası civarında yapılır. Doktorunuzun bu kararı neden verdiğini ve doğum zamanlamasını mutlaka konuşun. * **Gebelik Haftası Hesaplama:** Son adet tarihiniz 5 Temmuz ise, şu an yaklaşık olarak [**Güncel Tarih**]'e göre [**Gebelik Haftası**] haftalık hamilesiniz. Ancak bu sadece bir tahmindir. En doğru bilgiyi doktorunuz ultrason muayenesi ile verecektir. Lütfen doktorunuzla konuşarak sezaryen nedeninin, zamanlamasının ve gebelik haftanızın netleşmesini sağlayın. Sağlıklı bir hamilelik geçirmenizi dilerim! [i]Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.[/i] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Ne hamileyim sezeryan olacam kaçıncı ayda doktor alçak beni zezeryen. Birde ben 5 temuzda adet oldum ablalar canin