Sorum var ne zaman yapılmalı?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde aphrodite tarafından oluşturulan ne zaman yapılmalı? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 323 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı ne zaman yapılmalı?
Konbuyu başlatan aphrodite
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aryam

aphrodite

Kayıtlı Üye
rank
merhaba dört gün önce sevgilimle ilişkiye girdik ve korunmadık içime şey olmadı ama ard arda olduğu için hamile kalabilme ihtimalim var mı varsa hamilelik testini ne zaman yapmam lazım erken öğrenmek istiyorum öyle bir şey varsa

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
merhaba dört gün önce sevgilimle ilişkiye girdik ve korunmadık içime şey olmadı ama ard arda olduğu için hamile kalabilme ihtimalim var mı varsa hamilelik testini ne zaman yapmam lazım erken öğrenmek istiyorum öyle bir şey varsa

Ben soruyu tam anlamadım eşin deyil sevgilin yani eyerki dört gün önceyse adet zamanını beklemen lazım adetin bir hafta gecikirse eyer test yaptır adetine daha çok varsa ve yeni olmuş bir şey beli olmaz yani yapsanda

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Canım adetinin gecikmesini beklemen lazım başka türlü zor çünkü daha 4 gün önce olmuş o yumurtanın döllenmesi falan bir hafta falan sürüyor kaset testte de hemen çıkmaz adetin baktı bikaç gün grçti belirtiler var kan verip en net öyle öğrenirsin

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Zevk suyu da sperm içerir ille içine boşalmasına gerek yok hamile kalma ihtimalin condom kullanmadıysanız illaki vardır ama adetinin gecikmesini beklemen lazım

aphrodite

Kayıtlı Üye
rank
Canım adetinin gecikmesini beklemen lazım başka türlü zor çünkü daha 4 gün önce olmuş o yumurtanın döllenmesi falan bir hafta falan sürüyor kaset testte de hemen çıkmaz adetin baktı bikaç gün grçti belirtiler var kan verip en net öyle öğrenirsin
çok teşekkür ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Zevk suyu da sperm içerir ille içine boşalmasına gerek yok hamile kalma ihtimalin condom kullanmadıysanız illaki vardır ama adetinin gecikmesini beklemen lazım
teşekkür ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben soruyu tam anlamadım eşin deyil sevgilin yani eyerki dört gün önceyse adet zamanını beklemen lazım adetin bir hafta gecikirse eyer test yaptır adetine daha çok varsa ve yeni olmuş bir şey beli olmaz yani yapsanda
evet eşim değil sevgilim

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar