Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sezeryan mı olmak istiyorsun canım benim doktorum normal doğuma engel bir şey olmazsa asla sezeryan ile almıyoruz dedi ki zaten bende normal istiyorum hayırlısı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bildiğim kadarı ile ama sezeryan taraftarı değil doktorlar sende yada bebekte herhangi bir sıkıntı olmadı sürece normal yapıyorlar diye biliyorum
Ya anlamıyorum neden sezeryan istiyorsunuz ve zorunlu olmadıkça riskli bir durumla karsilasmayinca devlet hastanesi sezeryanla almıyor özel e bir tek yapar
Normal doğumu engelliyecek ek bişey yoksa sezeryan olma kız vlla bnm ilki normaldi bu bebeğim ters sezeryan olacak gbi ama bu mucize olsun istyrum normal olması iicn insllh sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımızı
Normal doğumu engelliyecek ek bişey yoksa sezeryan olma kız vlla bnm ilki normaldi bu bebeğim ters sezeryan olacak gbi ama bu mucize olsun istyrum normal olması iicn insllh sağlıkla alırız kucağımıza yavrularımızı
Ya anlamıyorum neden sezeryan istiyorsunuz ve zorunlu olmadıkça riskli bir durumla karsilasmayinca devlet hastanesi sezeryanla almıyor özel e bir tek yapar