Kesinlikle bende 😂 Evet bu tecrübe oldu 😂😂
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,568 Konum Malatya 16 Ekim 2023 #21 Ayazmasal' Alıntı: Kesinlikle bende Genişletmek için tıkla ... Evet bu tecrübe oldu
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,679 Konum Kırklareli 16 Ekim 2023 #22 Zümree 👸' Alıntı: Kizlar oğlum çok şükür sünnetini oldu sünnetii evde yapıldı biraz oglumun ağlama seslerine dayanamasam da şükür bitti RABBİM herkeze nasip etsin ❤gerçekten nekadar erken okadar iyi bu sünnet işi Genişletmek için tıkla ... Masallah canım rabbim askerliğimi damatlığını da göstermeyi nasip etsin inşallah darısı benim oğluma
Zümree 👸' Alıntı: Kizlar oğlum çok şükür sünnetini oldu sünnetii evde yapıldı biraz oglumun ağlama seslerine dayanamasam da şükür bitti RABBİM herkeze nasip etsin ❤gerçekten nekadar erken okadar iyi bu sünnet işi Genişletmek için tıkla ... Masallah canım rabbim askerliğimi damatlığını da göstermeyi nasip etsin inşallah darısı benim oğluma
Zümree 👸 Kayıtlı Üye Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 2,925 Konum 🤷♀️🌼 16 Ekim 2023 #23 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Masallah canım rabbim askerliğimi damatlığını da göstermeyi nasip etsin inşallah darısı benim oğluma Genişletmek için tıkla ... Amin canim darısı sana gerçekten saglikla ilgili birşey yoksa erken daha iyi mis
Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Masallah canım rabbim askerliğimi damatlığını da göstermeyi nasip etsin inşallah darısı benim oğluma Genişletmek için tıkla ... Amin canim darısı sana gerçekten saglikla ilgili birşey yoksa erken daha iyi mis
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,679 Konum Kırklareli 16 Ekim 2023 #24 Zümree 👸' Alıntı: Amin canim darısı sana gerçekten saglikla ilgili birşey yoksa erken daha iyi mis Genişletmek için tıkla ... Amin kuzum amin
Zümree 👸' Alıntı: Amin canim darısı sana gerçekten saglikla ilgili birşey yoksa erken daha iyi mis Genişletmek için tıkla ... Amin kuzum amin
Baharrr Kayıtlı Üye Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 5,590 Konum Malatya 16 Ekim 2023 #25 Zümree 👸' Alıntı: Amin canik ALLAH razinolsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Ekim 2023 Ay yok yok birdaha bu açıyı kaldiramam birtane de saglikli bir kizim olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Ekim 2023 Amin canim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Ekim 2023 Benim oğlum 11 aylik arisi oluyor ama yinede iyi şuanlik Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Ekim 2023 Amim canim amin❤ Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Ekim 2023 Nasil iylestimi canim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Ekim 2023 Ci Cişi degdimi çok ağlıyor ya Genişletmek için tıkla ... İlk günler ağrı çok oluyor birde dikkat et yapışmasın beze sık sık değiştirme çabuk iyileşir
Zümree 👸' Alıntı: Amin canik ALLAH razinolsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Ekim 2023 Ay yok yok birdaha bu açıyı kaldiramam birtane de saglikli bir kizim olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Ekim 2023 Amin canim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Ekim 2023 Benim oğlum 11 aylik arisi oluyor ama yinede iyi şuanlik Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Ekim 2023 Amim canim amin❤ Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Ekim 2023 Nasil iylestimi canim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Ekim 2023 Ci Cişi degdimi çok ağlıyor ya Genişletmek için tıkla ... İlk günler ağrı çok oluyor birde dikkat et yapışmasın beze sık sık değiştirme çabuk iyileşir