Saçımı başımı yolacam az kaldı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nur123 tarafından oluşturulan Saçımı başımı yolacam az kaldı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,640 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Saçımı başımı yolacam az kaldı
Konbuyu başlatan Nur123
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Selda mas

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum senin bu kusman niye bitmedi hic ya 😖😔 bu kız hamileligi zor gecti senin hicbirsey yiyip icemedin doya doya 😖
Aynen canım bende anlamıyorum iki ayrı doktora sorduk hamileliğin sonuna kadar bulantı kusma yaşayan bazı gebeler oldu diyorlar şaştım kaldım artık 😔😔
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Neden ilaç kullanmıyorsun?
Mide için mi? Fayda etmiyor içtikten sonra çıkarıyorum içtiğim hap da çıkıyor serum alıyordum 5 ay boyunca sanırım tekrar serum isteyeceğim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Neden ilaç kullanmıyorsun?
Mide için mi? Fayda etmiyor içtikten sonra çıkarıyorum içtiğim hap da çıkıyor serum alıyordum 5 ay boyunca sanırım tekrar serum isteyeceğim
Kıyamam ya kuzum inşallah hemen giderler inşallah mide bulantım geçer kuzum
İnşAllah canım sağolasın 🙏🙏

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
Tüm gece kusmaktan içim dışıma çıktı karnımın ağrısı cabası bebek zaten hiç durmadı gece boyu uykusuzluk gözlerimden akıyor saat 9 gibi yatağa geçtim İnternet altyapısı çekmeye adamlar gelmiş her katta matkap çalışıyor çıldırcam ya inşallah uzun sürmez ağlıycam sinirimden artık ya 😔😔
Ağla rahatla cnm belirli haftalarda bu sınır bozulmaları yaşanabilir ama hepsi geçecek 🙏 az kaldı zaten şu agrilarimiz bitecek en azından nasipse

Gökçe Gökçek 🤰

Kayıtlı Üye
rank
Tüm gece kusmaktan içim dışıma çıktı karnımın ağrısı cabası bebek zaten hiç durmadı gece boyu uykusuzluk gözlerimden akıyor saat 9 gibi yatağa geçtim İnternet altyapısı çekmeye adamlar gelmiş her katta matkap çalışıyor çıldırcam ya inşallah uzun sürmez ağlıycam sinirimden artık ya 😔😔
Kaç haftalık hamilesiniz

Tüm sayfalar yüklendi.