Salam mən covit ola ola hamilə qaldım uşaqda nəsə fəsadı qala bilər
G Gül 2011 Kayıtlı Üye Katılım 14 Eylül 2021 Mesajlar 1 14 Eylül 2021 #1 Salam mən covit ola ola hamilə qaldım uşaqda nəsə fəsadı qala bilər
Ş Şeydoşş Kayıtlı Üye Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 2,656 14 Eylül 2021 #2 Gül 2011' Alıntı: Salam mən covit ola ola hamilə qaldım uşaqda nəsə fəsadı qala bilər Genişletmek için tıkla ... Akrabamız da gebelik zamanında covit oldu bebeğe hiç birşey olmadı ama sürekli kanama yaşadı yan etki olarak sadece gebeliğine bu oldu inşallah hiç bir etki yapmaz
Gül 2011' Alıntı: Salam mən covit ola ola hamilə qaldım uşaqda nəsə fəsadı qala bilər Genişletmek için tıkla ... Akrabamız da gebelik zamanında covit oldu bebeğe hiç birşey olmadı ama sürekli kanama yaşadı yan etki olarak sadece gebeliğine bu oldu inşallah hiç bir etki yapmaz
G Gozel Kayıtlı Üye Katılım 13 Mart 2023 Mesajlar 28 14 Mart 2023 #3 Gül 2011' Alıntı: Salam mən covit ola ola hamilə qaldım uşaqda nəsə fəsadı qala bilər Genişletmek için tıkla ... yox baci menm padruqam heta su ciceyi ola ola qaldi aldir dedler aldirmadi wukur sag salamat doguldu uwaq
Gül 2011' Alıntı: Salam mən covit ola ola hamilə qaldım uşaqda nəsə fəsadı qala bilər Genişletmek için tıkla ... yox baci menm padruqam heta su ciceyi ola ola qaldi aldir dedler aldirmadi wukur sag salamat doguldu uwaq
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 14 Mart 2023 #4 Gül 2011' Alıntı: Salam mən covit ola ola hamilə qaldım uşaqda nəsə fəsadı qala bilər Genişletmek için tıkla ... qoxma canim mende qizima hamile qalanda korona idim masallah top kimiidir qizim
Gül 2011' Alıntı: Salam mən covit ola ola hamilə qaldım uşaqda nəsə fəsadı qala bilər Genişletmek için tıkla ... qoxma canim mende qizima hamile qalanda korona idim masallah top kimiidir qizim
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 14 Mart 2023 #5 Gül 2011' Alıntı: Salam mən covit ola ola hamilə qaldım uşaqda nəsə fəsadı qala bilər Genişletmek için tıkla ... Bende iki gebeliğimde de kovit geçirdim canım çok şükür bir sorun olmadi
Gül 2011' Alıntı: Salam mən covit ola ola hamilə qaldım uşaqda nəsə fəsadı qala bilər Genişletmek için tıkla ... Bende iki gebeliğimde de kovit geçirdim canım çok şükür bir sorun olmadi
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 15 Mart 2023 #6 Gül 2011' Alıntı: Salam mən covit ola ola hamilə qaldım uşaqda nəsə fəsadı qala bilər Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun rabbim şifa versin insallah
Gül 2011' Alıntı: Salam mən covit ola ola hamilə qaldım uşaqda nəsə fəsadı qala bilər Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun rabbim şifa versin insallah