Merhaba kızlar sezeryan olalı 9 gün oldu sırt ağrısından ölüyorum var mı bunun bir çaresi😢
İ İsmihan Kayıtlı Üye Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 27 1 Ekim 2022 #1 Merhaba kızlar sezeryan olalı 9 gün oldu sırt ağrısından ölüyorum var mı bunun bir çaresi
N Nurfeyyza Kayıtlı Üye Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 20 1 Ekim 2022 #2 Çok geçmiş olsun canım devlette mi oldun özelde mi
İ İsmihan Kayıtlı Üye Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 27 1 Ekim 2022 #3 Nurfeyyza' Alıntı: Çok geçmiş olsun canım devlette mi oldun özelde mi Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim,özelde oldum
Nurfeyyza' Alıntı: Çok geçmiş olsun canım devlette mi oldun özelde mi Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim,özelde oldum
N Nurfeyyza Kayıtlı Üye Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 20 1 Ekim 2022 #4 İsmihan' Alıntı: Teşekkür ederim,özelde oldum Genişletmek için tıkla ... Belden mi uyyşturdular doktorum bana çok kahve çay su tüket ve sürekli yürü demişti sana da iyi gelir inşallah canım
İsmihan' Alıntı: Teşekkür ederim,özelde oldum Genişletmek için tıkla ... Belden mi uyyşturdular doktorum bana çok kahve çay su tüket ve sürekli yürü demişti sana da iyi gelir inşallah canım
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 1 Ekim 2022 #5 İsmihan' Alıntı: Merhaba kızlar sezeryan olalı 9 gün oldu sırt ağrısından ölüyorum var mı bunun bir çaresi Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım bende 4 gün boyunca boyun ve omuz ağrısı çektim çok kötüydü gerçekten doktor ağrı kesici filan yazmıştı iyi geldi
İsmihan' Alıntı: Merhaba kızlar sezeryan olalı 9 gün oldu sırt ağrısından ölüyorum var mı bunun bir çaresi Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım bende 4 gün boyunca boyun ve omuz ağrısı çektim çok kötüydü gerçekten doktor ağrı kesici filan yazmıştı iyi geldi
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,331 Konum Siirt 1 Ekim 2022 #7 Geçmiş olsun çiçeğim kahve, parol eğer dikişlerinde su geçirmez bant varsa ılık duş alabilirsin. Çünkü 10 gün içerisinde banyo yapılması önerilmiyor
Geçmiş olsun çiçeğim kahve, parol eğer dikişlerinde su geçirmez bant varsa ılık duş alabilirsin. Çünkü 10 gün içerisinde banyo yapılması önerilmiyor
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,236 1 Ekim 2022 #8 Mervercan' Alıntı: Geçmiş olsun çiçeğim kahve, parol eğer dikişlerinde su geçirmez bant varsa ılık duş alabilirsin. Çünkü 10 gün içerisinde banyo yapılması önerilmiyor Genişletmek için tıkla ... Ben iki gün sonra banyo yapmıştim kuzum
Mervercan' Alıntı: Geçmiş olsun çiçeğim kahve, parol eğer dikişlerinde su geçirmez bant varsa ılık duş alabilirsin. Çünkü 10 gün içerisinde banyo yapılması önerilmiyor Genişletmek için tıkla ... Ben iki gün sonra banyo yapmıştim kuzum
İ İsmihan Kayıtlı Üye Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 27 1 Ekim 2022 #9 Nurfeyyza' Alıntı: Belden mi uyyşturdular doktorum bana çok kahve çay su tüket ve sürekli yürü demişti sana da iyi gelir inşallah canım Genişletmek için tıkla ... Evet belden uyuşturdular ama doktor bana öyle bir şey demedi suyu zaten çok tüketiyorum acaba çay kahveyi şu anda tüketsem bir faydası olur mu Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Ekim 2022 Gamze Hümeyra' Alıntı: Geçmiş olsun canım bende 4 gün boyunca boyun ve omuz ağrısı çektim çok kötüydü gerçekten doktor ağrı kesici filan yazmıştı iyi geldi Genişletmek için tıkla ... Mervercan' Alıntı: Geçmiş olsun çiçeğim kahve, parol eğer dikişlerinde su geçirmez bant varsa ılık duş alabilirsin. Çünkü 10 gün içerisinde banyo yapılması önerilmiyor Genişletmek için tıkla ... Doktorum 2. gün duş alabilirsin dedi bandaj ıslanınca çıkarttık dikişlerinde şimdilik bir sıkıntı yok ama bel ağrısı gerçekten beni zorluyor yürüyüş yapmak istiyorum 2 dakika ayakta durunca belim kırılıyor
Nurfeyyza' Alıntı: Belden mi uyyşturdular doktorum bana çok kahve çay su tüket ve sürekli yürü demişti sana da iyi gelir inşallah canım Genişletmek için tıkla ... Evet belden uyuşturdular ama doktor bana öyle bir şey demedi suyu zaten çok tüketiyorum acaba çay kahveyi şu anda tüketsem bir faydası olur mu Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 1 Ekim 2022 Gamze Hümeyra' Alıntı: Geçmiş olsun canım bende 4 gün boyunca boyun ve omuz ağrısı çektim çok kötüydü gerçekten doktor ağrı kesici filan yazmıştı iyi geldi Genişletmek için tıkla ... Mervercan' Alıntı: Geçmiş olsun çiçeğim kahve, parol eğer dikişlerinde su geçirmez bant varsa ılık duş alabilirsin. Çünkü 10 gün içerisinde banyo yapılması önerilmiyor Genişletmek için tıkla ... Doktorum 2. gün duş alabilirsin dedi bandaj ıslanınca çıkarttık dikişlerinde şimdilik bir sıkıntı yok ama bel ağrısı gerçekten beni zorluyor yürüyüş yapmak istiyorum 2 dakika ayakta durunca belim kırılıyor
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 1 Ekim 2022 #10 Mervercan' Alıntı: Geçmiş olsun çiçeğim kahve, parol eğer dikişlerinde su geçirmez bant varsa ılık duş alabilirsin. Çünkü 10 gün içerisinde banyo yapılması önerilmiyor Genişletmek için tıkla ... Ben 2 gun kecmis ballamišdim banyo yapmaga
Mervercan' Alıntı: Geçmiş olsun çiçeğim kahve, parol eğer dikişlerinde su geçirmez bant varsa ılık duş alabilirsin. Çünkü 10 gün içerisinde banyo yapılması önerilmiyor Genişletmek için tıkla ... Ben 2 gun kecmis ballamišdim banyo yapmaga