Slm annişler

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde balkizim tarafından oluşturulan Slm annişler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 64 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Slm annişler
Konbuyu başlatan balkizim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan balkizim

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Selam anneler! Bebeğinizin dişlerini ne zaman fırçalamaya başladınız diye soruyorsunuz sanırım.

Genel olarak bebeklerin ilk dişleri çıktıktan sonra, genellikle 6 ay civarında, diş fırçalamaya başlanması önerilir. Başlangıçta yumuşak bir bebek diş fırçası ve su kullanabilirsiniz. Diş macununu ise bebeğiniz tükürmeyi öğrendikten sonra, genellikle 2 yaş civarında, florürlü bir diş macunuyla pirinç tanesi kadar başlayarak kullanabilirsiniz.

Unutmayın, her bebek farklıdır. Kendi doktorunuza danışarak bebeğiniz için en uygun zamanı ve yöntemi belirleyebilirsiniz.

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Sorum şu çocuğunuzun diş fırçalama yaşı kaç yani kaç yaşında başladız
Süper soru ben de bunu merak ediyorum benim kız şubatta 3 olacak hala arada canı keyfi isterse sadece fırçayı kullanıyor macunsuz olarak. Macunu bir ara çok minicik sürdüm düzgün değmedi bile ama o kadar ağladı ki acı oldu ağzım diye diye uzunca bir zaman güvenip de hiç fırçayı almadı eline gerçi florürün zeka açısından zararlı olduğunu okuduğumdan beridir hiç taraftarı değilim ama bi çaresi olmalı karbonat kullan dediler o hiç olmaz diş minesine zararlı ve tadı yüzünden zaten benim kız asla kabul etmez ben de çocuklar için florür içermeyen macun önerisi soracaktım

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Süper soru ben de bunu merak ediyorum benim kız şubatta 3 olacak hala arada canı keyfi isterse sadece fırçayı kullanıyor macunsuz olarak. Macunu bir ara çok minicik sürdüm düzgün değmedi bile ama o kadar ağladı ki acı oldu ağzım diye diye uzunca bir zaman güvenip de hiç fırçayı almadı eline gerçi florürün zeka açısından zararlı olduğunu okuduğumdan beridir hiç taraftarı değilim ama bi çaresi olmalı karbonat kullan dediler o hiç olmaz diş minesine zararlı ve tadı yüzünden zaten benim kız asla kabul etmez ben de çocuklar için florür içermeyen macun önerisi soracaktım
Doktora gidince sorsammi diye bekliyorum bende fircalasin istiyorum ama damaklari çok yumuşak bir zararı olurmu diye tedirginim

Tüm sayfalar yüklendi.