Son 23 gün 🥺

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Kübra berktas tarafından oluşturulan Son 23 gün 🥺 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,322 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Son 23 gün 🥺
Konbuyu başlatan Kübra berktas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kübra berktas

Kübra berktas

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar 36+5 haftalık oldum çok şükür herşey güzel ama normal doğum yapacam galiba birincisi normal olmuştu çok zordu bundanda baya korkuyorum lütfen dua edin🤲

💗Canan&Ebuzer💗

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar 36+5 haftalık oldum çok şükür herşey güzel ama normal doğum yapacam galiba birincisi normal olmuştu çok zordu bundanda baya korkuyorum lütfen dua edin🤲
Korkma cnm ilki gibi zor olmaz bende 2.doğumumu yapalı 11 gün oldu. Bende çok korkuyordum ilk doğum gibi zor olacak diye şükür öyle olmadı çabuk doğdu. Saat 1 de suni sancı verdiler 5 buçukta bebek doğdu.kendi sancım yoktu ondan suni verdiler. Seninde inşallah kolay ve hızlı geçer

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Korkma cnm ilki gibi zor olmaz bende 2.doğumumu yapalı 11 gün oldu. Bende çok korkuyordum ilk doğum gibi zor olacak diye şükür öyle olmadı çabuk doğdu. Saat 1 de suni sancı verdiler 5 buçukta bebek doğdu.kendi sancım yoktu ondan suni verdiler. Seninde inşallah kolay ve hızlı geçer
İnşAllah Allahım bizlere yardım eder senin bebişin nasıl cennet kokulum

Demet

Kayıtlı Üye
rank
Rabbım yar ve yardımcın olsun insallah güzel kolay bir doğumun olur bebeğini sag sağlım hayırla sağlıkla kucana alırsın inşallah canım Allahım yardımcın olsun şu mübarek cuma günü

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canım ilk gebelik de benim de normal çok zordu ama ikinci de çok kolay oldu üçüncü de daha da kolay oldu bu 4 üncü gebeligim 34 haftaligim dönmüş bebisim bir aksilik olmaz ise buda normal olacak insallah doğum sonuçta bu korkutma kendini doğum sonu gelecek meleği düşün pamuk gibi mis kokulu bi bebis gelecek bütün çektiğin agri sizi kalmayacak

Emine zeynep

Kayıtlı Üye
rank
Aramızda iki gün var rabbim hepimize kolay güzel dogumlar nasip etsin inşallah beni bekletmeyecek on gün içinde dogum olacakmış bende korku ve çok tedirgin Bi haldeyim

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar