Son 23 gün 🥺

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Kübra berktas tarafından oluşturulan Son 23 gün 🥺 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,324 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Son 23 gün 🥺
Konbuyu başlatan Kübra berktas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kübra berktas

Esra gümüş

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar 36+5 haftalık oldum çok şükür herşey güzel ama normal doğum yapacam galiba birincisi normal olmuştu çok zordu bundanda baya korkuyorum lütfen dua edin🤲
Aynen bnde oyle ya baya zor olmstu bnde korkuyorum bunda ama en azindan biraz tecrübe war yin3
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynen bnde oyle ya baya zor olmstu bnde korkuyorum bunda ama en azindan biraz tecrübe war yin3
Bizde 36 olduk tm

Ebru Ulus

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar 36+5 haftalık oldum çok şükür herşey güzel ama normal doğum yapacam galiba birincisi normal olmuştu çok zordu bundanda baya korkuyorum lütfen dua edin🤲
Bende bugün tam 37 gösteriyor program 21 gün kaldı diyor çocukta çıktım cikacam diyor kasılmalar arttı sancılar da başladı ne zaman doğacak bakalım sağlıkla gelsin melekler inşallah 🤲🤲

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Sğ sağlim kavuş bebeğine canım Rabbim yar ve yardımcın olsun 🤲🤲

Kübra berktas

Kayıtlı Üye
rank
Korkma cnm ilki gibi zor olmaz bende 2.doğumumu yapalı 11 gün oldu. Bende çok korkuyordum ilk doğum gibi zor olacak diye şükür öyle olmadı çabuk doğdu. Saat 1 de suni sancı verdiler 5 buçukta bebek doğdu.kendi sancım yoktu ondan suni verdiler. Seninde inşallah kolay ve hızlı geçer
İnşallah canm çok sağol🥰

Bende bugün tam 37 gösteriyor program 21 gün kaldı diyor çocukta çıktım cikacam diyor kasılmalar arttı sancılar da başladı ne zaman doğacak bakalım sağlıkla gelsin melekler inşallah 🤲🤲
Hepinizden Allah razı olsun Bebek bekleyen herkese rabbim kolay doğum sağlıklı yavrular nasip etsin mübarek cuma günü hürmetine 🤲

Hepinizden Allah razı olsun Bebek bekleyen herkese rabbim kolay doğum sağlıklı yavrular nasip etsin mübarek cuma günü hürmetine 🤲

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar