Kızlar sizde benim gibi uyku problemi çekiyor musunuz? 27.haftadayım
A ayşe7235 Kayıtlı Üye Katılım 10 Mart 2025 Mesajlar 2 10 Mart 2025 #1 Kızlar sizde benim gibi uyku problemi çekiyor musunuz? 27.haftadayım
N Nefes Kayıtlı Üye Katılım 17 Aralık 2024 Mesajlar 136 10 Mart 2025 #2 ayşe7235' Alıntı: Kızlar sizde benim gibi uyku problemi çekiyor musunuz? 27.haftadayım Genişletmek için tıkla ... Ben de o haftadan sonra uykusuzluk sorunları yaşamaya başladım eskiden saat 10 kadar fln uyuyodum şimdi sabah 7 olunca uyanıyorum ve uyuyamiyorum
ayşe7235' Alıntı: Kızlar sizde benim gibi uyku problemi çekiyor musunuz? 27.haftadayım Genişletmek için tıkla ... Ben de o haftadan sonra uykusuzluk sorunları yaşamaya başladım eskiden saat 10 kadar fln uyuyodum şimdi sabah 7 olunca uyanıyorum ve uyuyamiyorum
A ayşe7235 Kayıtlı Üye Katılım 10 Mart 2025 Mesajlar 2 10 Mart 2025 #3 Evet ben de uzmandan destek aldım ve bu konuda doktorumun araştırması varmış bebek.com üzerinden katılıp ebebekten de hediye çeki kazanma fırsatı tanınıyormuş. Siz de bir bakın isterseniz.
Evet ben de uzmandan destek aldım ve bu konuda doktorumun araştırması varmış bebek.com üzerinden katılıp ebebekten de hediye çeki kazanma fırsatı tanınıyormuş. Siz de bir bakın isterseniz.