Sorum var Yaptırdınız mı

• Konbuyu başlatan S m
  • Toplam 12 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde S m tarafından oluşturulan Yaptırdınız mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 510 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Yaptırdınız mı
Konbuyu başlatan S m
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sm a
S

Sm a

Guest
Na cicekamın sorun tüne maviş başe ranaze ve cnm karnın büyüdüğü için kasıklarda sancı olduğu için uyuyamıyorsundur aslında var mesajlaşa biliriz DM açabilsem evjii😂
Kız benim muhabbet kuşum var telefon a girmiş uygulamayi silmiş dünden beri arıyorum bulamıyorum play Store'dan bunu da gogleden buldum yazıyorum ben bu uygulamayı nasıl bulcam çabuk bıje 🤣 🤣

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Kız benim muhabbet kuşum var telefon a girmiş uygulamayi silmiş dünden beri arıyorum bulamıyorum play Store'dan bunu da gogleden buldum yazıyorum ben bu uygulamayı nasıl bulcam çabuk bıje 🤣 🤣
Kıze Kur'an ben çoktandır indirmişim zaten beliye merık üç jınık temase hev dıkın famke ija 🫣😂😂

S

Sm a

Guest
Kıze Kur'an ben çoktandır indirmişim zaten beliye merık üç jınık temase hev dıkın famke ija 🫣😂😂
Allah canını almasın akşam akşam ne güldüm yemin ederim 🤣🤣🤣🤣 konu açtım Forum diye biri link atı indirdim o kadın erkek fotosu değişmiş tê ca komiki kuşkâmın a jiyan mıreik jinik hev disteydikin erê ez fexm dêkım 🤭🤫

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar