Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Hamilelik Belirtileri
Yerleşme kanaması olabilir mi RESİMLİ !!(kusura bakmayın)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ezgiyilllmz" data-source="post: 537751" data-attributes="member: 10768"><p>ben pcos hastayim kistim var 3.5cm tedavi ve koruma amacli doktorumla Yazz adinda dogum kontrol hapina basladik 18 Kasım da regl oldum ve 4.ayim hapimda daha sonrasında 25 Kasımda grip enfeksiyon sebebiyle aksef adında antibiyotige başladım 28 ve 29 kasimda eşimle ilişkiye girdik ve ek koruma kullanmadık sonrasında fark ettiğimde bazı antibiyotiklerin doğum kontrol haplarinin etkisini azalttığını öğrendim sanırım aksef bu gruba girmiyor ama yine de ek koruma öneriyorlar 3 gün önce aksef antibiyotik bitti ve tuvalete gittiğimde peçete de hafif bi lekelenme görür gibi oldum ama tekrar sildiğim de peçete de yoktu o yüzden yanlış gördüm diye düşündüm ertesi gün tekrar tuvaletteyken peçetede kahverengimsi akıntı gördüm sonra tekrar sildigimde akıntı yoktu bunun üzerine günlük ped taktim ve günlük pette ilk başta hiçbir belirti yokken 3 4 saat sonra 2 3 tane mercimek kadar topaklanmıs kahverengi koyu bi akıntı vardı peçete de aynısını gördüm ertesi gün hafif akintim kahvrengiydi ve bugun en son gunluk pedimde bu görüntüyü gördüm hamile olabilir miyim yoksa haptan kaynaklı ara kanama mı reglime en az 5 gün var</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ezgiyilllmz, post: 537751, member: 10768"] ben pcos hastayim kistim var 3.5cm tedavi ve koruma amacli doktorumla Yazz adinda dogum kontrol hapina basladik 18 Kasım da regl oldum ve 4.ayim hapimda daha sonrasında 25 Kasımda grip enfeksiyon sebebiyle aksef adında antibiyotige başladım 28 ve 29 kasimda eşimle ilişkiye girdik ve ek koruma kullanmadık sonrasında fark ettiğimde bazı antibiyotiklerin doğum kontrol haplarinin etkisini azalttığını öğrendim sanırım aksef bu gruba girmiyor ama yine de ek koruma öneriyorlar 3 gün önce aksef antibiyotik bitti ve tuvalete gittiğimde peçete de hafif bi lekelenme görür gibi oldum ama tekrar sildiğim de peçete de yoktu o yüzden yanlış gördüm diye düşündüm ertesi gün tekrar tuvaletteyken peçetede kahverengimsi akıntı gördüm sonra tekrar sildigimde akıntı yoktu bunun üzerine günlük ped taktim ve günlük pette ilk başta hiçbir belirti yokken 3 4 saat sonra 2 3 tane mercimek kadar topaklanmıs kahverengi koyu bi akıntı vardı peçete de aynısını gördüm ertesi gün hafif akintim kahvrengiydi ve bugun en son gunluk pedimde bu görüntüyü gördüm hamile olabilir miyim yoksa haptan kaynaklı ara kanama mı reglime en az 5 gün var [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Hamilelik Belirtileri
Yerleşme kanaması olabilir mi RESİMLİ !!(kusura bakmayın)