Hahaha benziyor demiş yine bir bilinmezlik var benceA
hahaha kız Salı günü doktor kıza benziyor dedi
Hahaha benziyor demiş yine bir bilinmezlik var benceA
hahaha kız Salı günü doktor kıza benziyor dedi
Maşallah canım inşallah sağ salim alırsınız yavrunuzu kucagınızaAcaba tum bebeklermi oyle ckolata yerken oynuyo yoksa kz oglan fark ediyo ben ne zaman cikolata yersem bebeyim oynuyo MasAllahboyle yuzuyor balk gibi canm oglum ya Allah hic bir kadni boyle hisslerden mahrum etmesn eyy mays ayi gelde sag salim bebeyimi alym kucagma
Bence bu minnak sürpriz yapmak istiyor doğunca öğrenin diyor artık beni rahat bırakın göstermek istemiyorum yaaa diyordurbizim de kararlarına saygı duymamız gerekiyorEvet yaaa bakalım 2 şubatta detaylı var o zaman belli olur herhalde
Bende nst ye girmeden önce doktor çikolata ye gel diyordu hep bebek hareketlensinki rahatlıkla görelim diyeAcaba tum bebeklermi oyle ckolata yerken oynuyo yoksa kz oglan fark ediyo ben ne zaman cikolata yersem bebeyim oynuyo MasAllahboyle yuzuyor balk gibi canm oglum ya Allah hic bir kadni boyle hisslerden mahrum etmesn eyy mays ayi gelde sag salim bebeyimi alym kucagma
YaaBende nst ye girmeden önce doktor çikolata ye gel diyordu hep bebek hareketlensinki rahatlıkla görelim diye
Amin InsAllah her kes bende icindeMaşallah canım inşallah sağ salim alırsınız yavrunuzu kucagınıza
Hahahha ben bile cikolata yerken oynuyom cikolatayi severim hahahahaja aminnn canimmm
Mutluluk hormonu salgıladığı için evet tüm bebekler oynuyor canım ❤Acaba tum bebeklermi oyle ckolata yerken oynuyo yoksa kz oglan fark ediyo ben ne zaman cikolata yersem bebeyim oynuyo MasAllahboyle yuzuyor balk gibi canm oglum ya Allah hic bir kadni boyle hisslerden mahrum etmesn eyy mays ayi gelde sag salim bebeyimi alym kucagma
Amin AllahAllah saxlasnbutun balalari
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aminn bacı butun balaları Allah saxlasn
Ahahahhaa o zamanda göstermezse zorlamayacağımama doğunca çekeceği var bendenBence bu minnak sürpriz yapmak istiyor doğunca öğrenin diyor artık beni rahat bırakın göstermek istemiyorum yaaa diyordurbizim de kararlarına saygı duymamız gerekiyor
Bu sefer gösterirse sen bakma istemiyorum dee ay Allah'ım yerim onu ben doğunca altını kendisi temzilemek isteyebilir Ayşem o zmnda cinsiyetini görmeni istemez belkiAhahahhaa o zamanda göstermezse zorlamayacağımama doğunca çekeceği var benden