Esin ne zaman donecek canım yada sen gitmicek misin yurt dışına zor olacak biraz senn için
Eşim yurtdışında bende oradaydım 13haftalik hamileyken geldim oğlumun okulu için annem 6yil önce vefat etti eşim buraya gelmemden dolayı babamı ablamı suçluyor aslında haksız da sayılmaz onlarında etkisi oldu gelmeme biraz eşim babam ve ablamı istemiyor evime gelmesinler sen dışarıda görüş diyordu tamam dedim ablam geldi bı gün bende ona eşimin soylediklerini söyledim biz nasıl olsa cafede restoran da görüşüyoruz diye takmaz umursamaz dedim ablamda bana küstü kocanla mutlu ol bidaha arama beni senin kimsem yok artık dedi babam ve abimle birlikte yaşıyorlar hiç birşey diyemedim giderken de watsap tan engelledi beni 3dk hakaret mesajı ertesi gün abim aradı ablan sana küsmüş dedi dedim ben kime kuseyim hamile olan benim kimsenin tribini çekemem 13yasinda oğlum var saçlarım beyazlamış dedim eşim için dedim istemiyor evime gelmesin kimse git dışarıda görüş diyo dedim sonra cuma oldu cuma mesajı yazım abime baktım dönmedi aramadı dedim o da küstü galiba anliyacagin Türkiye de kimsem yok 13 yaşında bı oğlum bı 31 haftalık bebeğim ve ben doğuma tek gidicem param la kendime hasta bakıcı tutarım canım bu zor animda anladım ki herkes işine geldiği gibi bu hayatta