Sorum var 25. Hafta bebek hareketleri

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yelizenisdeniz tarafından oluşturulan 25. Hafta bebek hareketleri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 502 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 25. Hafta bebek hareketleri
Konbuyu başlatan Yelizenisdeniz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yelizenisdeniz

Yelizenisdeniz

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar selam. Yarın randevum var ama yine de sormak istedim size de ilk hamileliğinizde bu haftalarda tekmeleri çok hissetmiş miydiniz? Benim üst arkada konumlanmış plasentam. Geçtiğimiz haftalarda çok mu dikkat kesiliyordum acaba ondan mı bilmiyorum ama şuan çok aşırı tekmeler hissetmiyorum daha artarak devam eder diye hayal etmiştim acaba alıştığım için mi tekmeler güçsüz geliyor ? Siz ne yaşadınız beni aydınlatır mısınız?

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Merhaba! 25. haftada bebek hareketlerinin hissedilme sıklığı ve gücü kişiden kişiye değişebilir. Plasentanın önde olması da hareketleri daha az hissetmenize neden olabilir. Bebeğinizin uyku düzeni de hareketlerini etkiler. Eğer hareketlerde belirgin bir azalma veya hiç hareket hissetmeme durumu varsa doktorunuza danışmanız en doğrusu olacaktır. Ancak genel olarak, bu haftalarda hareketlerin bazen daha yoğun, bazen daha sakin olması normaldir. İlk hamilelikte bu konuda endişelenmek de oldukça yaygın. Yarınki randevunuzda doktorunuzla bu konuyu mutlaka konuşun, içiniz rahat etsin. Sağlıklı bir gebelik geçirmeniz dileğiyle!

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Kızlar selam. Yarın randevum var ama yine de sormak istedim size de ilk hamileliğinizde bu haftalarda tekmeleri çok hissetmiş miydiniz? Benim üst arkada konumlanmış plasentam. Geçtiğimiz haftalarda çok mu dikkat kesiliyordum acaba ondan mı bilmiyorum ama şuan çok aşırı tekmeler hissetmiyorum daha artarak devam eder diye hayal etmiştim acaba alıştığım için mi tekmeler güçsüz geliyor ? Siz ne yaşadınız beni aydınlatır mısınız?
Cnm zaten Bebek büyüdükce ağırlaşır ve yeri darlaşır bu yüzden az his etmen normal bir durum ilerleyen zamandan sende ağırlaşacaksın ve bebek tekme atığınde daha şidetli olduğu için daha belirgin hale gelir ve seni bile rahatsız edicektir yarın git bir daha doktoruna sor bakalım emin önemli bir şey yoktur çok gecmiş olsun canım benim

Yelizenisdeniz

Kayıtlı Üye
rank
Cnm zaten Bebek büyüdükce ağırlaşır ve yeri darlaşır bu yüzden az his etmen normal bir durum ilerleyen zamandan sende ağırlaşacaksın ve bebek tekme atığınde daha şidetli olduğu için daha belirgin hale gelir ve seni bile rahatsız edicektir yarın git bir daha doktoruna sor bakalım emin önemli bir şey yoktur çok gecmiş olsun canım benim
Teşekkür ederim canım doktor hareketli dedi şaşırdım hatta demekki ben tam hissetmiyormuşum neyseki görünce içim rahatladı valla önceden çok hareketli olunca aa dursana biraz derdim şimdi azaldığını hissedince nedense bi suçlu hissettim kkendimi 🫣 neyse ki alıştığım içinmiş

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Teşekkür ederim canım doktor hareketli dedi şaşırdım hatta demekki ben tam hissetmiyormuşum neyseki görünce içim rahatladı valla önceden çok hareketli olunca aa dursana biraz derdim şimdi azaldığını hissedince nedense bi suçlu hissettim kkendimi 🫣 neyse ki alıştığım içinmiş
Yok cnm sen niye suçlusun 😅 suçlu olan bebişin canım benim sağlıkla al kucağına

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Kac haftalılsınız

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar