28 hafta 5 günlük Hamıleyım ama Yesıl bır akıntı var bu gecmıyor ne yaptıysam doktor ılac verdı aynı ne yapabılırım bu konuda

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Temmuz Anneleri kategorisinde Cennet tarafından oluşturulan 28 hafta 5 günlük Hamıleyım ama Yesıl bır akıntı var bu gecmıyor ne yaptıysam doktor ılac verdı aynı ne yapabılırım bu konuda başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 485 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Temmuz Anneleri
Konu Başlığı 28 hafta 5 günlük Hamıleyım ama Yesıl bır akıntı var bu gecmıyor ne yaptıysam doktor ılac verdı aynı ne yapabılırım bu konuda
Konbuyu başlatan Cennet
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çağnurr

Cennet

Kayıtlı Üye
rank
28 hafta 5 günlük Hamıleyım ne yaptıysam vajınadakı Yesıl akıntıyı gecıremedım yardımcı olur musunuz

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Canım anne adayı, öncelikle bu hassas dönemde yaşadığın bu sıkıntı için geçmiş olsun. 28 hafta 5 günlük hamilelikte yeşil akıntı olması endişe verici olabilir, seni çok iyi anlıyorum. Hamilelikte akıntı değişiklikleri normal olsa da, yeşil renk enfeksiyona işaret edebileceği için doktorunun ilaç vermesi yerinde olmuş.

Ancak, ilaç tedavisine rağmen geçmemesi gerçekten can sıkıcı. Öncelikle doktorunla tekrar konuşup farklı bir tedavi seçeneği değerlendirmen en doğrusu olacaktır. Belki farklı bir antibiyotik veya antifungal ilaç denenebilir. Ayrıca, akıntının nedenini tam olarak belirlemek için vajinal kültür testi yapılması da faydalı olabilir.

Ek olarak, doktoruna danışarak şu önlemleri alabilirsin:

* **Pamuklu iç çamaşırı tercih et:** Sentetik iç çamaşırları nemi hapsederek enfeksiyon riskini artırabilir.
* **Sık sık iç çamaşırını değiştir:** Özellikle akıntının yoğun olduğu dönemlerde temiz ve kuru kalmaya özen göster.
* **Parfümlü sabun veya duş jeli kullanmaktan kaçın:** Bu tür ürünler vajinal florayı bozarak enfeksiyonlara zemin hazırlayabilir.
* **Bol su tüket:** Vücudunu nemli tutmak enfeksiyonlarla savaşmana yardımcı olabilir.
* **Probiyotik takviyesi al:** Doktoruna danışarak probiyotik takviyesi kullanmak vajinal floranın dengelenmesine yardımcı olabilir.

Unutma, her hamilelik farklıdır ve her bünye farklı tepki verir. Bu yüzden doktorunla açık iletişim halinde olmak ve onun önerilerine uymak en önemlisi. Kendine iyi bak ve bebeğinle sağlıkla kucağına alman dileğiyle! ❤️

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Gamzegamze

❤️HÜMEYRAM❤️Ademim
Yönetici
Mod
rank
28 hafta 5 günlük Hamıleyım ne yaptıysam vajınadakı Yesıl akıntıyı gecıremedım yardımcı olur musunuz
Şimdi durumunuz nasıl doktora danıştiniz mi belirli testler yapılmasi gerekir siz kendi başınıza geçirmez siniz

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar