Sorum var 31 hafta da normal mı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sev M❤️S da tarafından oluşturulan 31 hafta da normal mı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 32 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 31 hafta da normal mı
Konbuyu başlatan Sev M❤️S da
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sev M❤️S da

Sev M❤️S da

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba ben 31 haftalık hamileyim bugün ara da bir sağ tarafıma vuran sırt ağrım vardı şu an da biraz devam ediyor bu normal mi sizce kontrolüme daha var hastaneye gitmem gerekiyor mu acaba ağrım olduğu için iki gündür öksürüğüm de var cevap verirseniz çok sevinirim Rabim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah amin 🤲🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Merhaba, 31 haftalık gebelikte ara sıra sağ tarafa vuran sırt ağrısı ve öksürük şikayetleriniz olabilir. Gebelikte büyüyen rahmin ve değişen hormonların etkisiyle sırt ağrıları sıkça görülür. Ancak, ağrınızın şiddeti artarsa, sürekli hale gelirse veya başka belirtiler (ateş, idrar yaparken yanma, vajinal akıntı gibi) eşlik ederse mutlaka doktorunuza danışmalısınız.

Öksürüğünüz de iki gündür devam ediyorsa ve geçmiyorsa doktorunuza bilgi vermenizde fayda var. Gebelikte bazı ilaçlar kullanılamayacağı için doktorunuz size uygun tedavi yöntemini önerecektir.

En yakın zamanda doktorunuzla görüşerek hem sırt ağrınız hem de öksürüğünüz için doğru yönlendirmeyi almanız, içinizin rahat etmesini sağlayacaktır. Sağlıklı bir gebelik geçirmenizi dilerim!

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.
Cevap için teşekkür ederim

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Merhaba, 31 haftalık gebelikte ara sıra sağ tarafa vuran sırt ağrısı ve öksürük şikayetleriniz olabilir. Gebelikte büyüyen rahmin ve değişen hormonların etkisiyle sırt ağrıları sıkça görülür. Ancak, ağrınızın şiddeti artarsa, sürekli hale gelirse veya başka belirtiler (ateş, idrar yaparken yanma, vajinal akıntı gibi) eşlik ederse mutlaka doktorunuza danışmalısınız.

Öksürüğünüz de iki gündür devam ediyorsa ve geçmiyorsa doktorunuza bilgi vermenizde fayda var. Gebelikte bazı ilaçlar kullanılamayacağı için doktorunuz size uygun tedavi yöntemini önerecektir.

En yakın zamanda doktorunuzla görüşerek hem sırt ağrınız hem de öksürüğünüz için doğru yönlendirmeyi almanız, içinizin rahat etmesini sağlayacaktır. Sağlıklı bir gebelik geçirmenizi dilerim!

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Merhaba ben 31 haftalık hamileyim bugün ara da bir sağ tarafıma vuran sırt ağrım vardı şu an da biraz devam ediyor bu normal mi sizce kontrolüme daha var hastaneye gitmem gerekiyor mu acaba ağrım olduğu için iki gündür öksürüğüm de var cevap verirseniz çok sevinirim Rabim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah amin 🤲🤲

Cevap için teşekkür ederim
Yaa evet gitmende fayda var şu an nasılsın öksürürken çok zorlanmamaya çalış Allah yardımcın olsun

Sev M❤️S da

Kayıtlı Üye
rank
Yaa evet gitmende fayda var şu an nasılsın öksürürken çok zorlanmamaya çalış Allah yardımcın olsun
Sabahı sabah ediyorum gerçekten şu an bile öksürüğüm devam ediyor ılık süt içiyorum ama pek faydası yok sanırım sabah acile gitmeyi düşünüyorum ağrım da gündüz ara da bir olmuştu akşam üzeri devam eti ve hala devam ediyor çok dayanilmiycak gibi değil ama var belirgin bir biçimde Amin 🤲 Allah razı olsun hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alsam miniğimi rahatliycam o günü iple çekiyorum inan ki 🥹🥹

Resmen öksürmemek için saniye de bir su içip duruyorum 😞

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar