Kızlar 40 haftalıkım ve kanlı akıntı var yapışkan bi şekilde
A aras annesi Kayıtlı Üye Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 63 18 Ağustos 2021 #1 Kızlar 40 haftalıkım ve kanlı akıntı var yapışkan bi şekilde
M Miraçınannesi Kayıtlı Üye Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 74 18 Ağustos 2021 #2 aras annesi' Alıntı: Kızlar 40 haftalıkım ve kanlı akıntı var yapışkan bi şekilde Genişletmek için tıkla ... Canım zamanın gelmiş zaten nişanın olabilir
aras annesi' Alıntı: Kızlar 40 haftalıkım ve kanlı akıntı var yapışkan bi şekilde Genişletmek için tıkla ... Canım zamanın gelmiş zaten nişanın olabilir
E Emine0660 Kayıtlı Üye Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 51 19 Ağustos 2021 #3 Nişan o canım ondan sonra suyun gelir doğum hazırları onlar hep rabbim bizlerede 40.haftayı göstersin
Nişan o canım ondan sonra suyun gelir doğum hazırları onlar hep rabbim bizlerede 40.haftayı göstersin
Rabişs04 Kayıtlı Üye Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 149 19 Ağustos 2021 #4 aras annesi' Alıntı: Kızlar 40 haftalıkım ve kanlı akıntı var yapışkan bi şekilde Genişletmek için tıkla ... Ay hadi hayırlısı inşallah nisan bence o bebiş geliyor
aras annesi' Alıntı: Kızlar 40 haftalıkım ve kanlı akıntı var yapışkan bi şekilde Genişletmek için tıkla ... Ay hadi hayırlısı inşallah nisan bence o bebiş geliyor
A Aselaras Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4,337 19 Ağustos 2021 #5 aras annesi' Alıntı: Kızlar 40 haftalıkım ve kanlı akıntı var yapışkan bi şekilde Genişletmek için tıkla ... Bebiş geliyo
aras annesi' Alıntı: Kızlar 40 haftalıkım ve kanlı akıntı var yapışkan bi şekilde Genişletmek için tıkla ... Bebiş geliyo
A aras annesi Kayıtlı Üye Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 63 19 Ağustos 2021 #6 Miraçınannesi' Alıntı: Canım zamanın gelmiş zaten nişanın olabilir Genişletmek için tıkla ... Galiba nişan evet bakalım sancılar ne zaman sıklaşacak allah hepimizin yardımcısı olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 19 Ağustos 2021 Aselaras' Alıntı: Bebiş geliyo Genişletmek için tıkla ... İnşallah çok bekledim daha gelsin
Miraçınannesi' Alıntı: Canım zamanın gelmiş zaten nişanın olabilir Genişletmek için tıkla ... Galiba nişan evet bakalım sancılar ne zaman sıklaşacak allah hepimizin yardımcısı olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 19 Ağustos 2021 Aselaras' Alıntı: Bebiş geliyo Genişletmek için tıkla ... İnşallah çok bekledim daha gelsin
S S♥️E💙 Kayıtlı Üye Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 3,468 19 Ağustos 2021 #7 Nisan gelmis canım dogumun yakın Allah hayırla saglıkla dogurmayı nasip etsin
A Aselaras Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4,337 19 Ağustos 2021 #8 aras annesi' Alıntı: Galiba nişan evet bakalım sancılar ne zaman sıklaşacak allah hepimizin yardımcısı olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 19 Ağustos 2021 İnşallah çok bekledim daha gelsin Genişletmek için tıkla ... Sağlıkla gelir İnşAllah
aras annesi' Alıntı: Galiba nişan evet bakalım sancılar ne zaman sıklaşacak allah hepimizin yardımcısı olsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 19 Ağustos 2021 İnşallah çok bekledim daha gelsin Genişletmek için tıkla ... Sağlıkla gelir İnşAllah
M Mehri Kayıtlı Üye Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 236 19 Ağustos 2021 #9 aras annesi' Alıntı: Kızlar 40 haftalıkım ve kanlı akıntı var yapışkan bi şekilde Genişletmek için tıkla ... Yaaa kuzum nisanin gelmis ben kizimdada ilk nisanim geldi 7 saata dogum yapdim hadi hayirlisi insallah bebeyini sagsalim qucagina alirsin
aras annesi' Alıntı: Kızlar 40 haftalıkım ve kanlı akıntı var yapışkan bi şekilde Genişletmek için tıkla ... Yaaa kuzum nisanin gelmis ben kizimdada ilk nisanim geldi 7 saata dogum yapdim hadi hayirlisi insallah bebeyini sagsalim qucagina alirsin
Rabişs04 Kayıtlı Üye Katılım 20 Temmuz 2021 Mesajlar 149 19 Ağustos 2021 #10 Aselaras' Alıntı: Sağlıkla gelir İnşAllah Genişletmek için tıkla ... Aminn hayırlısıyla al.kucagina inşallah bizi de.haberdar et
Aselaras' Alıntı: Sağlıkla gelir İnşAllah Genişletmek için tıkla ... Aminn hayırlısıyla al.kucagina inşallah bizi de.haberdar et