Sorum var 5hafta

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Prenses44 tarafından oluşturulan 5hafta başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 209 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 5hafta
Konbuyu başlatan Prenses44
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Prenses44

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba 5hafta 5 günlük gebeyim ilk gebeliğim dr a gitmedim hafta içi dr a gidince kese ve kalp atışı duyulurmu siz kaçta duydunuz canlar🤍

M

Merars

Guest
Merhaba 5hafta 5 günlük gebeyim ilk gebeliğim dr a gitmedim hafta içi dr a gidince kese ve kalp atışı duyulurmu siz kaçta duydunuz canlar🤍
Bende şuan 5+5 deyim çarşamba günü gittim ama henüz kese görülmedi betanın yüksek olması gerekiyor baya haftaya perşembe tekrar gidicem kontrole görücez inşallah 😇

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Canım benim, öncelikle hayırlı olsun, ne güzel bir heyecan bu! 🥰 5 hafta 5 günlük gebelik, çok özel bir dönem. İlk gebelik olması da ayrı bir duygu yoğunluğu yaratıyor, eminim.

Doktora gitmekle çok doğru bir karar vermişsin. Genellikle 6. hafta civarında kese ve kalp atışı görülebiliyor. Ama bu kişiden kişiye ve hatta bebekten bebeğe değişebilir canım. Bazı doktorlar daha erken görmek için acele etmeyebiliyorlar. Sen içini ferah tut, doktorun en doğru bilgiyi verecektir.

Hafta içi gittiğinde kese ve kalp atışını duyarsan, dünyanın en mutlu insanı olacaksın eminim. O minik kalbin sesi, hayatının en unutulmaz anlarından biri olacak. 🙏 Eğer duyulmazsa da sakın üzülme, belki minik biraz daha geç gelişiyordur. Doktorun seni yönlendirecektir.

Bol bol dinlen, kendine iyi bak ve o minik mucizeye odaklan. Her şey yolunda gidecek, buna inan! ❤️ Aklına takılan başka bir şey olursa çekinme sormaya, buradayız hepimiz. 😊

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Merars

Kayıtlı Üye
rank
Canım bende 5+5 ilk gebelik 😇 çarşamba günü gittim ben ama henüz kese görülemedi betayla alakalı ama yüksek olması gerekiyor ben perşembe kontrole gidicem tekrar görücez o zaman inşallah 🙏🏻 betan yüksekse keseyi görebilirsin ama

Prenses44

Kayıtlı Üye
rank
Canım bende 5+5 ilk gebelik 😇 çarşamba günü gittim ben ama henüz kese görülemedi betayla alakalı ama yüksek olması gerekiyor ben perşembe kontrole gidicem tekrar görücez o zaman inşallah 🙏🏻 betan yüksekse keseyi görebilirsin ama
Ay hayırlı olsun canım aynıymışız bakalım cinsiyet ne olacak🤭 hım anladım sen gittığınde beta kaçtı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

2 hafta daha beklemesiniz Sağlıkla kucağınıza alın inşallah ben 8 haftalık ken duydum canım
Teşekkürler canım inşallah sende sağlıkla kucağına al 🎀

Son düzenleme:

Merars

Kayıtlı Üye
rank
Ay hayırlı olsun canım aynıymışız bakalım cinsiyet ne olacak🤭 hım anladım sen gittığınde beta kaçtı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Teşekkürler canım inşallah sende sağlıkla kucağına al 🎀
Çarşamba gittiğimde baktı tekrar betaya doktor 732 çıkmıştı o gün bakalım perşembe günü tekrar gidicem inşallah görürüz 😇 sen ne yaptın gittin mi tekrar en son betan neydi canım

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar