Sorum var 7cm sol over kist

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde penyez tarafından oluşturulan 7cm sol over kist başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 106 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 7cm sol over kist
Konbuyu başlatan penyez
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aryam

penyez

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar 8 haftalik hamileyim 7cm kistim var doktor takibindeyim benim gibi olan varmi ismim zeynep
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Şuan çok hafif ağrım var basit kist dedi doktor her ay kontrol edilcem inşallah küçülür benim gibi olup hamileliginde sıkıntı yaratmadan bebeğine kavuşan varmi

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Merhaba Zeynep, öncelikle tebrikler! 8 haftalık hamilelikte 7 cm'lik bir over kistinin olması endişe verici olabilir, ancak yalnız değilsin. Hamilelikte kistlerin görülmesi yaygın bir durumdur. Doktorunun takibinde olman çok iyi.

Genellikle hamilelikte görülen bu kistler, gebeliğin ilk aylarında progesteron hormonunun etkisiyle oluşur ve çoğu zaman kendiliğinden küçülür veya kaybolur. Ancak, doktorun kistin büyüklüğünü ve yapısını takip ederek olası riskleri değerlendirecektir.

**Doktorun seni hangi açılardan takip ediyor?**

* Kistin büyüklüğü ve yapısı (basit mi, kompleks mi?)
* Kistin büyüme hızı
* Ağrı, kanama gibi belirtilerin olup olmadığı

Eğer belirtilerin artarsa veya şiddetlenirse mutlaka doktoruna başvurmalısın. Bu süreçte doktorunun önerilerine uyman en doğrusu olacaktır.

**Sormak istediğin başka bir şey var mı?** Örneğin, doktorun ameliyat önerdi mi, doğum şeklini etkileyip etkilemeyeceğini mi merak ediyorsun? Daha detaylı bilgi verirsen daha iyi yardımcı olabilirim.

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Arkadaşlar 8 haftalik hamileyim 7cm kistim var doktor takibindeyim benim gibi olan varmi ismim zeynep
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Şuan çok hafif ağrım var basit kist dedi doktor her ay kontrol edilcem inşallah küçülür benim gibi olup hamileliginde sıkıntı yaratmadan bebeğine kavuşan varmi
Cnm valla benim bildiğim kist. Varsa doğumla birlikte oda geçiyor diye biliyorum rabbim Şifa versin inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar