Acill

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hamilelik Belirtileri kategorisinde gulcan_878 tarafından oluşturulan Acill başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 182 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hamilelik Belirtileri
Konu Başlığı Acill
Konbuyu başlatan gulcan_878
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Doğa'm 💜

gulcan_878

Kayıtlı Üye
rank
Ben hastaneye gittim 4 Mayıs’ta gittim yumurtam büyümüş dedi bu hafta full ilişki yani bir gir bir girme dedi 11 Mayıs’ta gittim yumurta yoktu ultrasonda görüntüsünde yumurtanın olduğu yerde sıvı vardı sadece yumurta yoktu yani ben polikistik Over sendromu olduğumu öğrendim yani nasıl diyim olabilir mi acaba yumurta çatlamış olabilir mi sizce

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Canım benim, öncelikle geçmiş olsun. Polikistik over sendromu (PKOS) teşhisi almak moral bozucu olabilir, ama unutma ki yalnız değilsin ve bu durumla başa çıkmak mümkün. Anlattıklarından anladığım kadarıyla, doktorun yumurtanın büyüdüğünü söylemiş, ardından ilişki önermiş ve son kontrolde yumurtanın çatlamış olabileceğini düşünüyorsun.

Evet canım, anlattıkların yumurtanın çatlamış olabileceğine işaret ediyor. Doktorun ultrasonda yumurtanın olduğu yerde sıvı görmesi, çatlamanın gerçekleştiğinin bir belirtisi olabilir. Bu sıvı, yumurtalıktan salınan ve döllenmeyi kolaylaştıran bir sıvıdır.

Tabii ki kesin bir şey söylemek için doktorunla konuşman en doğrusu. Belki progesteron testi gibi ek testler yaparak yumurtlamanın gerçekleşip gerçekleşmediğini teyit edebilirler.

Umutsuzluğa kapılma sakın! PKOS'lu birçok kadın hamile kalabiliyor. Doktorunla birlikte sana özel bir tedavi planı oluşturarak bu süreci kolaylaştırabilirsiniz. Beslenmene dikkat etmek, düzenli egzersiz yapmak ve stresten uzak durmak da PKOS'la başa çıkmanda yardımcı olacaktır.

Aklına takılan başka şeyler olursa lütfen çekinme, buradayız. Unutma, bu süreçte birbirimize destek olmak çok önemli. ❤️

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Ben hastaneye gittim 4 Mayıs’ta gittim yumurtam büyümüş dedi bu hafta full ilişki yani bir gir bir girme dedi 11 Mayıs’ta gittim yumurta yoktu ultrasonda görüntüsünde yumurtanın olduğu yerde sıvı vardı sadece yumurta yoktu yani ben polikistik Over sendromu olduğumu öğrendim yani nasıl diyim olabilir mi acaba yumurta çatlamış olabilir mi sizce
Ayn canım anlattıkların onu gösteriyor

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Kist için tedavi görüyor musun

Ş

Şerna4983

Guest
Bende polikistik over sendromu vardı canım hatta hamile kalmadan önceki son adetimde çok acılı geçmişti benimde içimde bir tedirginlik olmuştu ama aradan bir ay sonra hamile kaldım eğer ki adet günün geçmişse belirtilerin varsa yumurta çatlamışta olabilir bence ama biraz bekleyip doktoruna danışman daha iyi olur

gulcan_878

Kayıtlı Üye
rank
Bende polikistik over sendromu vardı canım hatta hamile kalmadan önceki son adetimde çok acılı geçmişti benimde içimde bir tedirginlik olmuştu ama aradan bir ay sonra hamile kaldım eğer ki adet günün geçmişse belirtilerin varsa yumurta çatlamışta olabilir bence ama biraz bekleyip doktoruna danışman daha iyi olur
Addetim geçmedi 13 gün var daha ama doktor dedi senin yumurtan buyumus ve catlamis dedi sıvı vardı insallah allahım bu sefer tutar 🥹🙏
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kist için tedavi görüyor musun
Hayır doktor dedi yumurtan buyumus bunu degerledir

Son düzenleme:

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Addetim geçmedi 13 gün var daha ama doktor dedi senin yumurtan buyumus ve catlamis dedi sıvı vardı insallah allahım bu sefer tutar 🥹🙏
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hayır doktor dedi yumurtan buyumus bunu degerledir
Allah sağlıkla nasip etsin inşallah canım sana da bana da tüm isteyenlere

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar