Ben gebelik testi yaptım çıkmadı kan testi yapsam çıkarmı acile gidip nedemeliyim
A Amine aydın Guest 27 Ekim 2022 #1 Ben gebelik testi yaptım çıkmadı kan testi yapsam çıkarmı acile gidip nedemeliyim
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 27 Ekim 2022 #2 Amine aydın' Alıntı: Ben gebelik testi yaptım çıkmadı kan testi yapsam çıkarmı acile gidip nedemeliyim Genişletmek için tıkla ... Adetin kecdiyse kan tahlili yapdir
Amine aydın' Alıntı: Ben gebelik testi yaptım çıkmadı kan testi yapsam çıkarmı acile gidip nedemeliyim Genişletmek için tıkla ... Adetin kecdiyse kan tahlili yapdir
iyiki varsiniz cocuklarim Kayıtlı Üye Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 1,930 27 Ekim 2022 #3 Amine aydın' Alıntı: Ben gebelik testi yaptım çıkmadı kan testi yapsam çıkarmı acile gidip nedemeliyim Genişletmek için tıkla ... yarin sabah sağlik ocagina git yaptir emin olursun
Amine aydın' Alıntı: Ben gebelik testi yaptım çıkmadı kan testi yapsam çıkarmı acile gidip nedemeliyim Genişletmek için tıkla ... yarin sabah sağlik ocagina git yaptir emin olursun
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 27 Ekim 2022 #4 iyiki varsiniz cocuklarim' Alıntı: yarin sabah sağlik ocagina git yaptir emin olursun Genişletmek için tıkla ... Kiz şillik tatlisi yapdunmu kocaya
iyiki varsiniz cocuklarim' Alıntı: yarin sabah sağlik ocagina git yaptir emin olursun Genişletmek için tıkla ... Kiz şillik tatlisi yapdunmu kocaya
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,643 27 Ekim 2022 #5 Amine aydın' Alıntı: Ben gebelik testi yaptım çıkmadı kan testi yapsam çıkarmı acile gidip nedemeliyim Genişletmek için tıkla ... Acilde değil de sağlık ocağında tahlil yaptır canım. Allah gönlüne göre versin inşallah
Amine aydın' Alıntı: Ben gebelik testi yaptım çıkmadı kan testi yapsam çıkarmı acile gidip nedemeliyim Genişletmek için tıkla ... Acilde değil de sağlık ocağında tahlil yaptır canım. Allah gönlüne göre versin inşallah
Mervercan 👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,415 Konum Siirt 28 Ekim 2022 #6 Sabah sağlık ocağına git kanda gebelik testi yaptırmak istiyorum de yaparlar
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,221 28 Ekim 2022 #7 Amine aydın' Alıntı: Ben gebelik testi yaptım çıkmadı kan testi yapsam çıkarmı acile gidip nedemeliyim Genişletmek için tıkla ... Çıkar kuzum
Amine aydın' Alıntı: Ben gebelik testi yaptım çıkmadı kan testi yapsam çıkarmı acile gidip nedemeliyim Genişletmek için tıkla ... Çıkar kuzum
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,025 Konum Çankırı 28 Ekim 2022 #8 Amine aydın' Alıntı: Ben gebelik testi yaptım çıkmadı kan testi yapsam çıkarmı acile gidip nedemeliyim Genişletmek için tıkla ... Çıkar kuzum ama sağlık ocağına git gebelik için kan tahlili yaptırmak isiyorum de kuzum hakkında hayirlisi olsun❤
Amine aydın' Alıntı: Ben gebelik testi yaptım çıkmadı kan testi yapsam çıkarmı acile gidip nedemeliyim Genişletmek için tıkla ... Çıkar kuzum ama sağlık ocağına git gebelik için kan tahlili yaptırmak isiyorum de kuzum hakkında hayirlisi olsun❤
iyiki varsiniz cocuklarim Kayıtlı Üye Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 1,930 28 Ekim 2022 #9 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Kiz şillik tatlisi yapdunmu kocaya Genişletmek için tıkla ... yok şıllık tatlisi yapmadim yarin yapacam cumartesi ya evde eşim hafta ici gec geliyo beraber cay icemiyoruz anca hafta sonuna kaldi
Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Kiz şillik tatlisi yapdunmu kocaya Genişletmek için tıkla ... yok şıllık tatlisi yapmadim yarin yapacam cumartesi ya evde eşim hafta ici gec geliyo beraber cay icemiyoruz anca hafta sonuna kaldi
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 28 Ekim 2022 #10 iyiki varsiniz cocuklarim' Alıntı: yok şıllık tatlisi yapmadim yarin yapacam cumartesi ya evde eşim hafta ici gec geliyo beraber cay icemiyoruz anca hafta sonuna kaldi Genişletmek için tıkla ... Insallah canim afiyet olsun❤
iyiki varsiniz cocuklarim' Alıntı: yok şıllık tatlisi yapmadim yarin yapacam cumartesi ya evde eşim hafta ici gec geliyo beraber cay icemiyoruz anca hafta sonuna kaldi Genişletmek için tıkla ... Insallah canim afiyet olsun❤