Ağrım var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Eozlemtsn tarafından oluşturulan Ağrım var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,591 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Ağrım var
Konbuyu başlatan Eozlemtsn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

Eozlemtsn

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 16+5 haftalık hamileyim.Sabah uyandığımdan beri sağ bacagimla kasıgim arasında kalan kısımda ağrı var .yürürken daha çok hissediyorum batar gibi.bu durumu yaşayan var mı acaba ya da nedendir acaba .?

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar 16+5 haftalık hamileyim.Sabah uyandığımdan beri sağ bacagimla kasıgim arasında kalan kısımda ağrı var .yürürken daha çok hissediyorum batar gibi.bu durumu yaşayan var mı acaba ya da nedendir acaba .?
Enfeksiyon mu var ki canım bı duş filan al bakalım rahim de büyüyor onun Ağrısida olabilir enfeksiyon varsa oda ağrı yapar geçmiş olsun

Busra93

Kayıtlı Üye
rank
Sürekli ayni yöne yanlis pozisyonda oturuyorsan da olabilir canim.bacak hareketleri iyi gelebilir

Ponçik10

Kayıtlı Üye
rank
O haftalarda benimde ağrım olmştı doktora sorduğumda normal dedi rahim de bebekte büyüyor öyle ağrı batma hissi olur

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Geçen hafta test verdim canim şükür enfeksiyon da çıkmadı. Braz ılık su koydum bakalım umarım faydası olur .çok teşekkür ederim
Kalsiyum magnezyum falan veriyor doktor bebek büyüdükçe artık senin depolardan aliyorlar benimde kasık ağrılarım bacak bel agrim hic bitmiyor günde 2 kere magnezyum içiyorum ama hala aynı ağrılar devam dogunda rahatlicaz inşallah 🥰😁

Tüm sayfalar yüklendi.