Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Akika çocuklara kesilen kurbanın adı.. peygamber efendimiz çocukları 7 qünlük olunca saçları keser aqırlıqınca qümüş werir daha sonrada bu kurbanı kesermiş.. farz olan bişey deil ama sünnet de bizim dinimizde önemli bi yerde.. onun için.. bilmemen üzdü beni açıkca
Akika çocuklara kesilen kurbanın adı.. peygamber efendimiz çocukları 7 qünlük olunca saçları keser aqırlıqınca qümüş werir daha sonrada bu kurbanı kesermiş.. farz olan bişey deil ama sünnet de bizim dinimizde önemli bi yerde.. onun için.. bilmemen üzdü beni açıkca
Adak farklı canım.. o olmasını istediqin bişey de niyet ediyorsun.. Ama bu sünnet olan bişey.. istersen bi internetten bak hem öqrenmiş de olursun.. belki bebeqine kesersin de
Bilmeyen çok insan var bende bilmiyordum benim annemde babamda bilmiyor du kimse kesmezse yada söylemezse nerden bilelim esimin abisi asker Hakkari Şemdinli'de görev yaparken orda bi arkadasindan duymuş bize söylemişti o zaman ogrendik bizde ama kesmedik annemlerede soyledim bilmiyorum bizde kimse cocuga kurban kesmedi dedi yani bilinmeyebiliyor