Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kndi ailem yok canim eşimin ailesinin de durumu yok zaten benim niyetim kötü değil kendisinin olmaz belki cevreinde olur kardesinde olur ne biliyim birisi göndermek ister.
Daha önce yazdım ama bir umut tekrar yazmak istedim Nolur yanlış anlamayın küçülen kıyafetlerinizi çocuklarıma gönderir misiniz 8 10 yaş Allah rızası için kendim de rahatsizim kilo problemim var Kendim için sizin kullanmadıariniz varsa da olur tesettürluyum kendim için uzun zamanlar oldu hiç bir şey alamadim kilom 95 100 ((
Kndi ailem yok canim eşimin ailesinin de durumu yok zaten benim niyetim kötü değil kendisinin olmaz belki cevreinde olur kardesinde olur ne biliyim birisi göndermek ister.
Daha önce yazdım ama bir umut tekrar yazmak istedim Nolur yanlış anlamayın küçülen kıyafetlerinizi çocuklarıma gönderir misiniz 8 10 yaş Allah rızası için kendim de rahatsizim kilo problemim var Kendim için sizin kullanmadıariniz varsa da olur tesettürluyum kendim için uzun zamanlar oldu hiç bir şey alamadim kilom 95 100 ((
Canım yakınımda olsaydin yine birşeyler yapardım ama tanımıyorum seni kim olduğunu nerde olduğunu bilemediğimiz için bişey diyemicem Allah yardımcın olsun inşallah Allah sana hayırlı Bir kapı açsın inşallah ne diyeyim
Valla canm benim çocuklarda çok küçük o yaşta burda zor bulursun bi arkadaş faceden bi sayfa önermiş ti neden ordan bakmıyon belki sana lazım olan şeyler orda vardır bak istersen hem internetin de var yani Allah yardımcın olsun