Alt karında kaşıntı erken gebelik belirtisi olabilir mi ?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hamilelik Belirtileri kategorisinde Hülya1905 tarafından oluşturulan Alt karında kaşıntı erken gebelik belirtisi olabilir mi ? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,096 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hamilelik Belirtileri
Konu Başlığı Alt karında kaşıntı erken gebelik belirtisi olabilir mi ?
Konbuyu başlatan Hülya1905
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Hülya1905

Kayıtlı Üye
rank
Cnm valla ben hamile kalmadan ilk testine erken yaptım ve iki gün kalmıştı negatif çıktı sonradan adet oldum ikinci ayımdaysa bir hafta geçti ve pozitif çıktı bir çizgi tam belirgin ikincisinde silikti ve şuan çok şükür doğum yaptım kızım 3 aylık 🧿🥰
Ay maşallah gözünüz aydın . Allah analı babalı büyütsün 🤲
Benimde adetime 5 gün varbakalım ne olacak. Çok halsizim ami açlık krizleri geliyor rahimde bir sertlik var gibi sersemlik hissi oluyor ara ara ama birkaç gün önce çok başım dönüyordu şimdi ara ara oluyor.

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Ay maşallah gözünüz aydın . Allah analı babalı büyütsün 🤲
Benimde adetime 5 gün varbakalım ne olacak. Çok halsizim ami açlık krizleri geliyor rahimde bir sertlik var gibi sersemlik hissi oluyor ara ara ama birkaç gün önce çok başım dönüyordu şimdi ara ara oluyor.
Rabbim gönlüme göre versin inşallah canım kardeşim 😘

Sakine mmiyy

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba,

Alt karın bölgesindeki kaşıntı, kasık ağrısı, bacak ve kalça ağrıları, tansiyon düşmesi hissi gibi belirtiler erken gebelikte görülebilir, ancak kesin olarak gebelik belirtisi olduğunu söylemek zordur. Bu belirtiler hormonal değişikliklerden kaynaklanabileceği gibi, gebelik dışı farklı nedenlerle de ortaya çıkabilir.

**Tavsiyelerim:**

* **Beklenen adet tarihini bekleyin:** En kesin sonuç için 21 Kasım'daki adet tarihinizden sonra gebelik testi yapmanız önerilir.
* **Kan testi daha erken sonuç verebilir:** Daha erken sonuç almak isterseniz, kanda gebelik testi (beta hCG) yaptırabilirsiniz. Bu test, döllenmeden yaklaşık 10-12 gün sonra sonuç verebilir.
* **Doktorunuza danışın:** Belirtileriniz devam ederse veya şiddetlenirse, mutlaka doktorunuza danışın.

Umarım güzel haberler alırsınız! 🙏

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.
Allah yardımcınız olsun❤️21 Kasım Akrep Doğum günüm🥹🫶🏼🫣

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Teşekkürler 🥰inşallah Umutlarım sevinçle sonlanır.🤲🏻 az kaldı sonuçlanmaya dua bekliyorum kardeşim 🤗❤️
İnşallah umduğun gibi çıkar canım benim 🤲🤲🤲🤲
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Şimdiden doğum günün kutlu olsun canım benim herşey gönlünce olsun inşallah 🙏 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Şimdiden doğum günün kutlu olsun canım benim herşey gönlünce olsun inşallah 🙏 🥰

N

Naz-Hül

Guest
Çok geçmiş olsun bende düşük geçirmiştim seni çok iyi anlıyorum canım kendini çok dinlememeye çalış çünkü dinledin mi ister istemez stres yaparsın olan bebisin varsa o da stres yapar seninki yeniyse çok az belirti verir benimde öyle olmuştu çünkü bel ağrısı kasik ağrısı bunlar ilk belirtiler ben 19 haftalık gebeyim Rabim sana da nasip etsin inşallah amin 🤲 isteyen nerde varsa kucağini boş bırakmasın bu güzel duyguyu yaşamak isteyen herkese tatirsin bide bunu demek istedim eğer gebeliğin varsa sigara kulanma bence iyi değil inşallah vardır bebisin seninledir 🥹🤲🤲

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar