Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Salam inşallah sağ salamat qucağınıza alın
O suyun miqdarı çoxala bilirki? mən 24cü həftədə doplerə gedmişdim 150 mm di axırıncı həddidə 240 yazılıb indi 29 həftədəyəm 30 da gedəcəm həkimə sizdə neçə həftəlikdi ind
Canım əgər ana 1+ata 2+sə uşağ atanın qanını götürsə uşağda sarılığ biraz ağır kecir ana südü uşağın sarılığını kecirmir daha da artırır əgər ananln qanını götürsə ana südüylə keçir o sarılığı ağır olmur elə bil 1 və 2+ qanların arasında qurupbavoy qan tokkuşması olur ona görədə uşağa sarılığ biraz güclü olur belə bir şey cox adamın başına gəlir bizdə də elədi ona görə birinci uşağım Pataloji sarılığı kecirdi ölümdən döndü indi bu uşağında da gözlənilir yəni həkim nəzarətdə saxlasa ciddi prablem olmur (yəqinki başa sala bildim bacım)
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Başqa qanlarda olmur ama 1və 2+ arasında olur elə bir şey
Canım düzdü sarılığ sidiy birdə kakaşla kecir su yox yeni doğulmuş uşağa cox su vermək olmaz o qilkozada elə su kimi şeydi şirin sudu mən birinci uşağıma bir res onan verirdim bir res yemək verirdim elə elə sarılığı getdi vapşem sarılığı azda olsa o qilkoza cox yaxşıdı sarılığa
Hə elədi canım şəkərli su kecirir bizdə strmlərdə cox qoyuldu mənim qızım yemək falan hecnı içmirdi həkim ana südünü kəsdi anacağ kütü südü içdi
Atasinin qanini goturduyune gore sudu kesdi yoxsa? Bu qlukoza meselesini gerek.yadimda saxlayim inweAlallh lazim olmaz.Birde can sen sariligi.ola ola cixarmisdin xestexanadan yoxsa bilmemiwdiz?
Salam can.uşaq ata qanı götürende sarılıq olur?yəni hər kəsdə belə olur ya necə?mənim 3 uşağım var 3də mənim qanımdı.4cü də elə olar deyə düşünürəm.ama ilk dəfə di ki belə bişey eşidirəm
Valla can mende 220cixdi 34heftede son hedd 278di ama
Senin kecen defe getdiyinhefteye gore sonhedd 240 yazilib her hefteye gore deyiwir men bilen .
Can onnan qorxma birde qrip kevirende yada mikrob olanda su coxala bilir bele yox
Can Men mamamin qanini goturmiwem 1+am
Qardawim atamin2+du o vactida ozde evde doguw edib ne sariligi olib ne xesteliyi.
Yeni hemowe olmayada bilir bu hal .qardawimda o ccox %e duwubki xesteliyi olmayib eslinde valla men snradaj ne hallara qalmiwam helede bu yawima kimi zeifem immuntetim falan hemiwe zeif olur
Atasinin qanini goturduyune gore sudu kesdi yoxsa? Bu qlukoza meselesini gerek.yadimda saxlayim inweAlallh lazim olmaz.Birde can sen sariligi.ola ola cixarmisdin xestexanadan yoxsa bilmemiwdiz?
Canım mənə həkim dedi ola bilsin ana südü sarılığı coxalda bilər ona görə həkim ana südünü 10dayandırdı canım mən balinsədən cıxanda dedilər sarılığı cox azdı dedilər cıxana qədər şuanın altına qoyacıyıq kecib gedəcək məni rahat qoydular cıxandan sonra sarılığı artırdı birinci uşağı. İdi başım çıxmırdı uşağ yemək yemirdi zorla ağzına soxurdum besez deyirler ey peyvənd ona gedende dedilər sarılığı coxdu vura bilmərik başqa balinsəyı yolladılar elə kecdi uje biz gedəndə daha da ağrılaşmışdl sarılığı cox şükür keçdi hə canım qilkozanı yadında saxla sarılığı azda olsa verərsən az miqdarda
Valla can mende 220cixdi 34heftede son hedd 278di ama
Senin kecen defe getdiyinhefteye gore sonhedd 240 yazilib her hefteye gore deyiwir men bilen .
Can onnan qorxma birde qrip kevirende yada mikrob olanda su coxala bilir bele yox
Can Men mamamin qanini goturmiwem 1+am
Qardawim atamin2+du o vactida ozde evde doguw edib ne sariligi olib ne xesteliyi.
Yeni hemowe olmayada bilir bu hal .qardawimda o ccox %e duwubki xesteliyi olmayib eslinde valla men snradaj ne hallara qalmiwam helede bu yawima kimi zeifem immuntetim falan hemiwe zeif olur
Canım onun olamama ehtimalı da var onun fayızi az olanda olmur sarlığ uşağda mən o sarılığa qarşı qan qrupuna görə analiz verdirdim fayız cox cıxıdı ona görə məndə bunda da gözlənilir bəlkə sizdə fayiz düşüb olamaycaq elə bir şey inşaallah da düşər sarılığı olmaz canım mənim elə adamlarda nətəri ola uşaqların birində olur elə olmur olmur
Başın var olsun bacım hə həkimlərdə məsləhtləşə bilərsən bəlkə də İnşaAllah heçnə olmayacaq elə adamda olmur belə bir şey bəlkə çağan yenə sənin qanını götürəcək yəni bu yüzdə yüz olma ehtimalı yoxdu bacı ama yenədə həkimlə məsləhləşə bilərsən sənən nə gedir uşağın sağlamlığı üçün hər şeyi tədbirini görmək yaxşıdı
Canım mənə həkim dedi ola bilsin ana südü sarılığı coxalda bilər ona görə həkim ana südünü 10dayandırdı canım mən balinsədən cıxanda dedilər sarılığı cox azdı dedilər cıxana qədər şuanın altına qoyacıyıq kecib gedəcək məni rahat qoydular cıxandan sonra sarılığı artırdı birinci uşağı. İdi başım çıxmırdı uşağ yemək yemirdi zorla ağzına soxurdum besez deyirler ey peyvənd ona gedende dedilər sarılığı coxdu vura bilmərik başqa balinsəyı yolladılar elə kecdi uje biz gedəndə daha da ağrılaşmışdl sarılığı cox şükür keçdi hə canım qilkozanı yadında saxla sarılığı azda olsa verərsən az miqdarda
Canım onun olamama ehtimalı da var onun fayızi az olanda olmur sarlığ uşağda mən o sarılığa qarşı qan qrupuna görə analiz verdirdim fayız cox cıxıdı ona görə məndə bunda da gözlənilir bəlkə sizdə fayiz düşüb olamaycaq elə bir şey inşaallah da düşər sarılığı olmaz canım mənim elə adamlarda nətəri ola uşaqların birində olur elə olmur olmur
Başın var olsun bacım hə həkimlərdə məsləhtləşə bilərsən bəlkə də İnşaAllah heçnə olmayacaq elə adamda olmur belə bir şey bəlkə çağan yenə sənin qanını götürəcək yəni bu yüzdə yüz olma ehtimalı yoxdu bacı ama yenədə həkimlə məsləhləşə bilərsən sənən nə gedir uşağın sağlamlığı üçün hər şeyi tədbirini görmək yaxşıdı
Canım vallah onu dəqiq bilmirəm məndə həkim dedi yadımda qalmadı adı burda həkimimə dedimki birinci uşağında başıma belə bir şey gəldi görəsən bunda da elə bir şey ola bilərmi analiz götürdü mənən qan analizi ona görə dedi olma ehtimalı coxdu ama sənin doğumuna az qalıb sən sadəcə nazəratdə saxla bacı bəlkə də hec olamaycaq
Canım vallah onu dəqiq bilmirəm məndə həkim dedi yadımda qalmadı adı burda həkimimə dedimki birinci uşağında başıma belə bir şey gəldi görəsən bunda da elə bir şey ola bilərmi analiz götürdü mənən qan analizi ona görə dedi olma ehtimalı coxdu ama sənin doğumuna az qalıb sən sadəcə nazəratdə saxla bacı bəlkə də hec olamaycaq
Canım cox fikirləş nəyi o qədər fikirləşib özünə dərd eliyirsən ki sən özüdə deyirsən birinci uşağında da fizyoloji sarılığ kecib yəni cox şükür ağır olmuyub yüngül formada kecirdib inşaallah da buda elə olacaq Allahın izniyle yaxşı fikirləş yaxşı olsun gedəndə bir kəlmə həkimə sual verə bilərsiz yəni olsa üsdündə düşülər lap qaynamada yanında olsun nolacaq bir kəlmə bəri başdan həkimə deyərsiz nazarət altına alar gözəl bacım məndə hələ lap ağır oldu birincimdə bunda da hələ o forma gözlənilər yenədə deyirəm Allah bilən məsləhətdir inşaAllah yaxşı olar Allahdan ümidin itirmə Allah dua elə yüngül formada ötşün məndə dualarım səninlədir gözəlim hecnəyi özünə dərd eləmə hər şey yaxşı olacaq