Normal doğum yapar yapmaz bebeğinize aşı yapıldı mi
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,221 15 Haziran 2022 #2 Vera' Alıntı: Normal doğum yapar yapmaz bebeğinize aşı yapıldı mi Genişletmek için tıkla ... Hepatit b aşısı yapılıyor diye hatırlıyorum kuzum bide topuk kanı falan alınıyor
Vera' Alıntı: Normal doğum yapar yapmaz bebeğinize aşı yapıldı mi Genişletmek için tıkla ... Hepatit b aşısı yapılıyor diye hatırlıyorum kuzum bide topuk kanı falan alınıyor
M Mutsuz kadın Kayıtlı Üye Katılım 24 Şubat 2022 Mesajlar 1,324 15 Haziran 2022 #3 Vera' Alıntı: Normal doğum yapar yapmaz bebeğinize aşı yapıldı mi Genişletmek için tıkla ... Evet canım hepatit B bin 1. Dozu yapılıyor canım
Vera' Alıntı: Normal doğum yapar yapmaz bebeğinize aşı yapıldı mi Genişletmek için tıkla ... Evet canım hepatit B bin 1. Dozu yapılıyor canım
A Aselaras Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4,337 15 Haziran 2022 #4 Vera' Alıntı: Normal doğum yapar yapmaz bebeğinize aşı yapıldı mi Genişletmek için tıkla ... Hepatit b ve K vitamini hemen yapılır
Vera' Alıntı: Normal doğum yapar yapmaz bebeğinize aşı yapıldı mi Genişletmek için tıkla ... Hepatit b ve K vitamini hemen yapılır
D Dilaraaa' Kayıtlı Üye Katılım 14 Ocak 2022 Mesajlar 988 16 Haziran 2022 #5 Vera' Alıntı: Normal doğum yapar yapmaz bebeğinize aşı yapıldı mi Genişletmek için tıkla ... Bebeğin ilk aşısı kan testleri ve topuk kanı hastanede alınıp yapılıyor hepsi.
Vera' Alıntı: Normal doğum yapar yapmaz bebeğinize aşı yapıldı mi Genişletmek için tıkla ... Bebeğin ilk aşısı kan testleri ve topuk kanı hastanede alınıp yapılıyor hepsi.
D Dilaraaa' Kayıtlı Üye Katılım 14 Ocak 2022 Mesajlar 988 16 Haziran 2022 #6 Evin♥️(Esila♥️💙Emir)' Alıntı: Yanılmıyorsam doğumdan 3 gün snra sağlık ocağında aşı da topuk kanida yapılmıştı kızımda öle yapılmıştı gecmis zmn sorman lazım canım Genişletmek için tıkla ... Benim doğum yaptığım hastane üni hastanesi sana söylediklerimin hepsini yapmıştı. Diğer aşılarını sağlık ocağında devam etmiştim
Evin♥️(Esila♥️💙Emir)' Alıntı: Yanılmıyorsam doğumdan 3 gün snra sağlık ocağında aşı da topuk kanida yapılmıştı kızımda öle yapılmıştı gecmis zmn sorman lazım canım Genişletmek için tıkla ... Benim doğum yaptığım hastane üni hastanesi sana söylediklerimin hepsini yapmıştı. Diğer aşılarını sağlık ocağında devam etmiştim