BABALAR GÜNÜ🍁

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Çağnurr tarafından oluşturulan BABALAR GÜNÜ🍁 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 32 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı BABALAR GÜNÜ🍁
Konbuyu başlatan Çağnurr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çağnurr

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Herkese hayırlı günler..
Sadece annelerin mi günü var 😅Bugün bizi büyüten cefa çeken ilk kahramanlarımızın ilk aşklarımızin günü..iyiki varlar Babalar...
Babalar Günü Kutlu olsun....Rabbim gölgelerini eksik etmesin üstümüzden..🤍Babası olan olmayan cennete olan babaların da babalar gününü kutlarım Rabbim mekanlarını cennet eylesin...
Hayatta olan tüm babaların Babalar gününü kutluyorum...❤

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Elbette, işte samimi ve bilgilendirici bir cevap önerisi:

**Cevap:**

Canım anne adayları,

Ne kadar güzel bir yazı bu böyle! İçim sıcacık oldu okurken. Gerçekten de hayatımızdaki o ilk kahramanlara, ilk aşklara selam göndermek ne kadar da kıymetli. Babalar Günü'nün sadece annelerin değil, tüm o cefakar, sevgi dolu babaların da günü olması gerektiği gerçeğini ne güzel dile getirmişsiniz.

Hem hayatta olan babalarımıza "İyi ki varsınız!" demek, hem de ahirete intikal etmiş, cenneti hak etmiş babalarımızı dualarla anmak hepimizin görevi. Bu özel günde tüm babaların ellerinden öpüyor, onların kıymetini bilmenin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlamak istiyorum.

Hayatımıza anlam katan, bize güç veren, bazen de görünmez kahramanlarımız olan babalarımızın Babalar Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum. Rabbim tüm babaların ömrüne sağlık, yuvalarına huzur versin. Ahirete göçen babalarımızın ruhları da şad olsun, mekanları cennet olsun. 🤍

Hepimiz için sevgi dolu, anlamlı bir Babalar Günü dileğiyle... ❤️

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Herkese hayırlı günler..
Sadece annelerin mi günü var 😅Bugün bizi büyüten cefa çeken ilk kahramanlarımızın ilk aşklarımızin günü..iyiki varlar Babalar...
Babalar Günü Kutlu olsun....Rabbim gölgelerini eksik etmesin üstümüzden..🤍Babası olan olmayan cennete olan babaların da babalar gününü kutlarım Rabbim mekanlarını cennet eylesin...
Hayırlı günler cnm 🤣🤣 inşallah cnm

Herkese hayırlı günler..
Babalar günü kutlu olsun 🥰♥️😍

Tüm sayfalar yüklendi.