Sorum var Bayramlık

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿 tarafından oluşturulan Bayramlık başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,046 kez görüntülenmiş, 30 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bayramlık
Konbuyu başlatan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Baharrr

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Kızçeler şimdiden herkese hayırlı bayramlar diliyorum 💝🌼bebişlerinize ve kendinize ne bayramlıklar aldınız merak ettim hemde bana ve arkadaşlara da fikir olsun 🤭😘🌹❤️❤️
Teşekkürler canımsın sana da ❤️ biz daha bu hafta alacağız ama ben emin değilim son zamanım.hamileyim aldığım sonra geniş olacak diye düşünüyorum ama oğluma alacağız ❤️ inşallah

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
Kızçeler şimdiden herkese hayırlı bayramlar diliyorum 💝🌼bebişlerinize ve kendinize ne bayramlıklar aldınız merak ettim hemde bana ve arkadaşlara da fikir olsun 🤭😘🌹❤️❤️
Sana da hayırlı bayramlar ☺️ bayram cocuklara dedik ve kendimize birsey almadik, evden kombin bile ayarlamadik daha. Ama cocugumuza 1 takim aldik( gunluk de giyebilecegi birsey), abartmaya gerek gormedik.

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Hayirli bayramlar kuzum bugun çıkıcam bense kizima elbise bakicam istedigimi umarim bulabilirim oglumada bahcivan pantolin ve gomlek düşünüyorum kendimide elbise bakicam🤭

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Sanada hayırlı bayramlar kuzum ben hastanedeyim almadım hamileyimde gerekte duymuyorum bebekler doğarsa fit vücuduma kavuşmak istiyorum ondan sonra Alaçam 😘😘😘🤣🤦‍♀️🤦‍♀️🌹
İnşallah canım benim inşallah ❤️ bende öyle düşünüyorum gerçekten

Ben kendime almayacağım kuşum surda 4 ay kaldı doğuma sonrasında çöp olacak bol elbiselerim var onlardan giyeceğim ama balıma alacağım tabiki bizim burda büyük bir pazar kuruluyor arefe günü markaların etiketli ürünlerini getiriyorlar ordan alacağım inşaAllah

Yahyanın annesi 👸

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı ramazanlar canim daha alamadık ya bu hafta bakıcam oğluma ben kendim için bakamicam kardeşimin düğünü var orda hakkımı kullanıcam 😊 kilom da olunca almak istemiyorum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar