Merhaba arkadaşlar 28_5gun çocuğun kilosu 1300 sizce normalmi bana az gibi geldi
Şəfəq Kayıtlı Üye Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 783 Konum Kızım yaşama sebebim 🤍💓 7 Temmuz 2023 #1 Merhaba arkadaşlar 28_5gun çocuğun kilosu 1300 sizce normalmi bana az gibi geldi
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,565 Konum Malatya 7 Temmuz 2023 #2 Şəfəq' Alıntı: Merhaba arkadaşlar 28_5gun çocuğun kilosu 1300 sizce normalmi bana az gibi geldi Genişletmek için tıkla ... Hayır iyi bile canım benim
Şəfəq' Alıntı: Merhaba arkadaşlar 28_5gun çocuğun kilosu 1300 sizce normalmi bana az gibi geldi Genişletmek için tıkla ... Hayır iyi bile canım benim
Şəfəq Kayıtlı Üye Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 783 Konum Kızım yaşama sebebim 🤍💓 7 Temmuz 2023 #3 ÖzLemce33' Alıntı: Hayır iyi bile canım benim Genişletmek için tıkla ... Gerçekdenmi rahatladım bana hep çocun az derler canım sıkılıyor
ÖzLemce33' Alıntı: Hayır iyi bile canım benim Genişletmek için tıkla ... Gerçekdenmi rahatladım bana hep çocun az derler canım sıkılıyor
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,866 Konum Kırklareli 7 Temmuz 2023 #4 Şəfəq' Alıntı: Merhaba arkadaşlar 28_5gun çocuğun kilosu 1300 sizce normalmi bana az gibi geldi Genişletmek için tıkla ... Maşallah kuzum kilosu gaywt iyi tosbik olacak sanırım
Şəfəq' Alıntı: Merhaba arkadaşlar 28_5gun çocuğun kilosu 1300 sizce normalmi bana az gibi geldi Genişletmek için tıkla ... Maşallah kuzum kilosu gaywt iyi tosbik olacak sanırım
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,565 Konum Malatya 7 Temmuz 2023 #5 Şəfəq' Alıntı: Gerçekdenmi rahatladım bana hep çocun az derler canım sıkılıyor Genişletmek için tıkla ... Hayır masallah sağ salim kucağına alırsın inşallah canım çokça iyi her denileni takma bsver kuzum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Temmuz 2023 ÖzLemce33' Alıntı: Hayır masallah sağ salim kucağına alırsın inşallah canım çokça iyi her denileni takma bsver kuzum Genişletmek için tıkla ... Doğana kadar da epey büyür canım benim
Şəfəq' Alıntı: Gerçekdenmi rahatladım bana hep çocun az derler canım sıkılıyor Genişletmek için tıkla ... Hayır masallah sağ salim kucağına alırsın inşallah canım çokça iyi her denileni takma bsver kuzum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Temmuz 2023 ÖzLemce33' Alıntı: Hayır masallah sağ salim kucağına alırsın inşallah canım çokça iyi her denileni takma bsver kuzum Genişletmek için tıkla ... Doğana kadar da epey büyür canım benim
Şəfəq Kayıtlı Üye Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 783 Konum Kızım yaşama sebebim 🤍💓 7 Temmuz 2023 #6 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Maşallah kuzum kilosu gaywt iyi tosbik olacak sanırım Genişletmek için tıkla ... Canım benim inşaallah iyi olur. erken olacakda oyuzden hep kilo sağlık kafam karışırdı rahatladım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Temmuz 2023 ÖzLemce33' Alıntı: Hayır masallah sağ salim kucağına alırsın inşallah canım çokça iyi her denileni takma bsver kuzum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Temmuz 2023 Doğana kadar da epey büyür canım benim Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım benim iyi olur Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Temmuz 2023 ÖzLemce33' Alıntı: Hayır masallah sağ salim kucağına alırsın inşallah canım çokça iyi her denileni takma bsver kuzum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Temmuz 2023 Doğana kadar da epey büyür canım benim Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım benim iyi olur
Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: Maşallah kuzum kilosu gaywt iyi tosbik olacak sanırım Genişletmek için tıkla ... Canım benim inşaallah iyi olur. erken olacakda oyuzden hep kilo sağlık kafam karışırdı rahatladım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Temmuz 2023 ÖzLemce33' Alıntı: Hayır masallah sağ salim kucağına alırsın inşallah canım çokça iyi her denileni takma bsver kuzum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Temmuz 2023 Doğana kadar da epey büyür canım benim Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım benim iyi olur Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Temmuz 2023 ÖzLemce33' Alıntı: Hayır masallah sağ salim kucağına alırsın inşallah canım çokça iyi her denileni takma bsver kuzum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Temmuz 2023 Doğana kadar da epey büyür canım benim Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım benim iyi olur
^^ ÖzLem 💜 ^^ 💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞 Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 6,565 Konum Malatya 7 Temmuz 2023 #7 Şəfəq' Alıntı: Canım benim inşaallah iyi olur. erken olacakda oyuzden hep kilo sağlık kafam karışırdı rahatladım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Temmuz 2023 İnşallah canım benim iyi olur Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Temmuz 2023 İnşallah canım benim iyi olur Genişletmek için tıkla ... İnşallah canimm sağ salim kucağına alırsın inşallah
Şəfəq' Alıntı: Canım benim inşaallah iyi olur. erken olacakda oyuzden hep kilo sağlık kafam karışırdı rahatladım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Temmuz 2023 İnşallah canım benim iyi olur Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Temmuz 2023 İnşallah canım benim iyi olur Genişletmek için tıkla ... İnşallah canimm sağ salim kucağına alırsın inşallah
Şəfəq Kayıtlı Üye Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 783 Konum Kızım yaşama sebebim 🤍💓 7 Temmuz 2023 #8 ÖzLemce33' Alıntı: İnşallah canimm sağ salim kucağına alırsın inşallah Genişletmek için tıkla ... İnşaallah canım
ÖzLemce33' Alıntı: İnşallah canimm sağ salim kucağına alırsın inşallah Genişletmek için tıkla ... İnşaallah canım
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,866 Konum Kırklareli 7 Temmuz 2023 #9 Şəfəq' Alıntı: Canım benim inşaallah iyi olur. erken olacakda oyuzden hep kilo sağlık kafam karışırdı rahatladım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Temmuz 2023 İnşallah canım benim iyi olur Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Temmuz 2023 İnşallah canım benim iyi olur Genişletmek için tıkla ... İnşaallah canım sende içini rahat tut sağlıklı doğsunda kilo az olsa bile sonradan alınır
Şəfəq' Alıntı: Canım benim inşaallah iyi olur. erken olacakda oyuzden hep kilo sağlık kafam karışırdı rahatladım Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Temmuz 2023 İnşallah canım benim iyi olur Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Temmuz 2023 İnşallah canım benim iyi olur Genişletmek için tıkla ... İnşaallah canım sende içini rahat tut sağlıklı doğsunda kilo az olsa bile sonradan alınır
Şəfəq Kayıtlı Üye Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 783 Konum Kızım yaşama sebebim 🤍💓 7 Temmuz 2023 #10 Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: İnşaallah canım sende içini rahat tut sağlıklı doğsunda kilo az olsa bile sonradan alınır Genişletmek için tıkla ... İnşaallah canım doktur 35hafdaya kafar surdurmek isdiyor ya giderim inşaallah o kadar kuveze duşmesini isdemiyorum
Kayra'nın Annesi 👼🏼' Alıntı: İnşaallah canım sende içini rahat tut sağlıklı doğsunda kilo az olsa bile sonradan alınır Genişletmek için tıkla ... İnşaallah canım doktur 35hafdaya kafar surdurmek isdiyor ya giderim inşaallah o kadar kuveze duşmesini isdemiyorum