Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben arada özele giderdim ama artık son zamanalrda devlet düşünüyorum herşey almış başını gidiyor zamlara yetişemiyoruz.. iyi doktor bulursam doğumu devlette düşünüyorum
Ben arada özele giderdim ama artık son zamanalrda devlet düşünüyorum herşey almış başını gidiyor zamlara yetişemiyoruz.. iyi doktor bulursam doğumu devlette düşünüyorum
Canım kağıt falan vermedi. Bu sefer memnun kalmadım ilgilenmedi pek doktor başka yere geçti meğer muayene bitmiş karnımı silmek için peçete bile vermedi. Doktor gelmeyince anladım muayene bitmiş. Bi suyunu sorabildim iyi mi diye normal çıktı çok şükür ama beğenmedim ilgisi kötüydü eski doktoruma ravdevum bulamamıştm o yüzden başkasından almıştım bu kez
Kızlar devlet hastanesi bir sürü tetkik istedi kan idrar tahlili vs vs. Doktor pimpirikliyim biraz dedi EKG istedi bebişe. Çok şükür kalbi güzel sorun yok. Kilosunu sordum en çok onu merak ediyodum. Ultrason kilo göstermez ama bebek haftasıyla uyumlu dedi. Ultrason nasıl kilo göstermiyor bilmiyorum. İnşallah bakalım zaman daralıyor artık haftam 31+3
Bende devlete gidiyorum ve en son bana da usg kağıdı vermediler. Babamızı içeri almıyorlar daha bebeği görmedi bile babamız. Devletin dezavantajlarindan biri de bu maalesef
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bende devlete gidiyorum ve en son bana da usg kağıdı vermediler. Babamızı içeri almıyorlar daha bebeği görmedi bile babamız. Devletin dezavantajlarindan biri de bu maalesef