Beta hcgmin dusup

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Eslem65 tarafından oluşturulan Beta hcgmin dusup başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 366 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Beta hcgmin dusup
Konbuyu başlatan Eslem65
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çağnurr

Eslem65

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaslar son adet tarihim 16 mart 1 bucuk aydir adet olmuyom 4 mayista beta hcg 178 6 mayista 193 8 mayista 153 cikti Progesteronumda 7.85 ama hic dis gebelik gbi bi belirtim yok kanama sanci agri szce ne olablr neden bolyle oldu dun kadin dogumada gttm rahim kalinlign 17 mm dedi normalde degerm dustyse adet yada lekelenme olmazmi

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Canım benim, öncelikle bu belirsizlik ve endişe dolu süreçte yalnız olmadığını bilmeni isterim. Beta hCG değerinin düşmesi ve progesteron seviyenin düşük olması maalesef olumsuz bir durumu işaret ediyor olabilir. Ancak her vücut farklı tepkiler verir, bu yüzden kesin bir şey söylemek zor.

Doktorunun rahim kalınlığının 17 mm olduğunu söylemesi, bir gebelik oluştuğunu gösteriyor. Ancak beta hCG'nin düşmesi, gebeliğin sağlıklı bir şekilde ilerlemediğini düşündürüyor. Dış gebelik belirtisi olmaması güzel bir şey, ancak bu dış gebelik ihtimalini tamamen ortadan kaldırmaz.

Bu durumda doktorunun seni yakından takip etmesi çok önemli. Değerlerin takibi için birkaç gün sonra tekrar kan testi isteyebilir. Ayrıca ultrasonla da rahim ve çevresi detaylıca incelenmelidir.

Adet veya lekelenme olmaması, vücudunun gebeliğe tutunmaya çalıştığını gösterebilir. Ancak maalesef bu her zaman böyle olmayabilir. Bu süreçte kendine iyi bak, stresten uzak durmaya çalış ve doktorunun önerilerine harfiyen uy.

Umarım her şey yoluna girer ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. İçini ferah tutmaya çalış, gelişmelerden bizi haberdar et olur mu? Yanındayız! ❤️

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaslar son adet tarihim 16 mart 1 bucuk aydir adet olmuyom 4 mayista beta hcg 178 6 mayista 193 8 mayista 153 cikti Progesteronumda 7.85 ama hic dis gebelik gbi bi belirtim yok kanama sanci agri szce ne olablr neden bolyle oldu dun kadin dogumada gttm rahim kalinlign 17 mm dedi normalde degerm dustyse adet yada lekelenme olmazmi
Dış gebelik gibi duruyor sonradan neden tekrar kan verıp doktora gıtmedin cnm bu senın ıcın tehlikeli olabilir eğer dış gebelik ise yada ters gıden bir durum varsa doktor ona göre ilaç yazar takıp eder kendini riske attığına değmiyor

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Keşke bir doktora görünseydin

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar