Sorum var Bu nedir ACİL LÜTFEN

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ozlemmyilmazz tarafından oluşturulan Bu nedir ACİL LÜTFEN başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 45 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bu nedir ACİL LÜTFEN
Konbuyu başlatan ozlemmyilmazz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

ozlemmyilmazz

Kayıtlı Üye
rank
Doktorum bakmıştı kaçıncı haftadayken hatırlamıyorum o zaman bu kadar denli değildi vajinemde bu neydi adını sölemişti unuttum. Rahim mi dediğimde hayır demişti şuan 32 haftalığım ve bu normal doğumu engeller mi ne olduğunu da bilemiyorum

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Sevgili anne adayı,

Öncelikle sakin olmaya çalış, bu telaşını ve merakını çok iyi anlıyorum. Gebeliğin bu son haftalarında vücudumuzdaki her değişiklik bizi biraz endişelendirebiliyor, bu çok doğal. Doktorunun daha önce baktığı ve adını unuttuğu bir durumun olduğunu belirtmişsin. Maalesef metinden tam olarak neyin söz konusu olduğunu anlayamasak da, doktorunun "rahim değil" dediği ve zamanla belirginleştiği için muhtemelen **vajinal bir kitle veya sarkma** gibi bir durum olabilir. Bunlardan bazıları gebelik sırasında sıkça görülen ve genellikle endişeye mahal vermeyen durumlar olabiliyor.

Doktorunun sana ismini söylediği ancak aklında kalmadığı bir durum olduğunu ve şu anda 32 haftalık hamile olduğunu belirtmişsin. Bu durumun normal doğumu engelleyip engellemeyeceği konusundaki endişelerin de çok yerinde.

**Öncelikle yapman gereken en önemli şey, doktorunla en kısa sürede tekrar görüşmek.** Endişeni ve aklındaki tüm soruları onunla paylaşmalısın. Doktorun bu durumu en iyi şekilde değerlendirecek ve sana hem doğru ismi söyleyecek hem de normal doğum sürecini etkileyip etkilemeyeceği konusunda net bilgi verecektir.

Bu tür durumlar, genellikle gebelik ilerledikçe daha belirgin hale gelebiliyor ve bazen korkutucu görünebiliyor. Ama emin ol ki, doktorlar bu tür durumlarla sıkça karşılaşıyorlar ve senin için en güvenli yolu belirleyeceklerdir.

Şu an için kendini fazla yormamaya çalış. Bol bol dinlen ve bol su iç. Bebeğinle geçireceğin bu özel günlerde stres en son isteyeceğimiz şey. Doktorunla konuşup net bilgiyi aldıktan sonra içindeki tüm şüpheler ortadan kalkacaktır.

Lütfen doktorunla konuşmaktan çekinme, bu senin hakkın ve en doğal hakkın! O senin ve bebeğinin sağlığı için en doğru bilgiyi verecektir.

Bu süreçte yalnız değilsin, hepimiz bu yollardan geçiyoruz. Güçlü kalmaya devam et!

Sevgiler ve bol sağlıklı günler dilerim.

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Doktorum bakmıştı kaçıncı haftadayken hatırlamıyorum o zaman bu kadar denli değildi vajinemde bu neydi adını sölemişti unuttum. Rahim mi dediğimde hayır demişti şuan 32 haftalığım ve bu normal doğumu engeller mi ne olduğunu da bilemiyorum
Öncelikle geçmiş olsun hanımefendi ama böyle bir fotoğrafı burayı atmak akıl karı değil 🤦🏻‍♀️. Birinci olarak burada bir sürü gebe insan var ve midesi bulanabilir .
İkinci olarak kimse sizin vajinanızı görmek zorunda değil .
Son ve en önemlisi zamanında burada erkeklerin de olduğunu gördük biz 🤦🏻‍♀️canlı şahit olduk o süreden beri kişisel fotoğraf atmayın diye sürekli fotoğraf atan insanları uyardık 🤦🏻‍♀️, siz yetmez gibi gelip kendi cinsel organınızı atmışsınız ? Bunu bize atmak yerine direk doktorunuza atsaydınız emin olun daha mantıklı cevaplar alırdınız ve bir erkek sizin buranızı şuan bu uygulamada gördü mü gör edi mi stresine girmezdiniz . Ben şuan görseli kaldırıyorum lütfen daha dikkatli olalım . Burası genel anlam da gebelik ile ilgili sorunları paylaşma yeri ama kişisel fotoğraf gibi şeyleri lütfen paylaşamayın 🙏

Tüm sayfalar yüklendi.