Sorum var Bu nedir ACİL LÜTFEN

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ozlemmyilmazz tarafından oluşturulan Bu nedir ACİL LÜTFEN başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 428 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Bu nedir ACİL LÜTFEN
Konbuyu başlatan ozlemmyilmazz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çağnurr

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Öncelikle geçmiş olsun hanımefendi ama böyle bir fotoğrafı burayı atmak akıl karı değil 🤦🏻‍♀️. Birinci olarak burada bir sürü gebe insan var ve midesi bulanabilir .
İkinci olarak kimse sizin vajinanızı görmek zorunda değil .
Son ve en önemlisi zamanında burada erkeklerin de olduğunu gördük biz 🤦🏻‍♀️canlı şahit olduk o süreden beri kişisel fotoğraf atmayın diye sürekli fotoğraf atan insanları uyardık 🤦🏻‍♀️, siz yetmez gibi gelip kendi cinsel organınızı atmışsınız ? Bunu bize atmak yerine direk doktorunuza atsaydınız emin olun daha mantıklı cevaplar alırdınız ve bir erkek sizin buranızı şuan bu uygulamada gördü mü gör edi mi stresine girmezdiniz . Ben şuan görseli kaldırıyorum lütfen daha dikkatli olalım . Burası genel anlam da gebelik ile ilgili sorunları paylaşma yeri ama kişisel fotoğraf gibi şeyleri lütfen paylaşamayın 🙏
😳😳😳

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
İyiyim teşekkür ederim çocuklar biri liseden biri kiresten mezun olucak sonrada Türkiye tatilimiz var öyle işte uğraşıyoruz ayra Kayra nasıl büyüdüler mi
Oy maşallah onlara ya kayra da tuvalet eğitimin de , çişini yapıyor ama şu iki gündür baya zorlu kabız oldu baya stresteyim valla saçlarım filan beyazlası stresten 🤦🏻‍♀️

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Abla azra İngilizce eğitimini ne şekilde alıyor kurallı grammar üzeri mi
İngiliz okulunda öğrencilerde öğretmenlerde İngiliz tamamen sıfırdan başlıyorlar benim kız Türkçeyi ben öğrettim ama dili öğrenmesi lazım şimdi okulda İngilizce ye başladı çok şükür onuda güzel konuşuyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Oy maşallah onlara ya kayra da tuvalet eğitimin de , çişini yapıyor ama şu iki gündür baya zorlu kabız oldu baya stresteyim valla saçlarım filan beyazlası stresten 🤦🏻‍♀️
Biz tuvelet işini kolay hallettik geceli gündüzlü üç yaşında öğrendi çok şükür maşallah kızıma Kayra öğrendi diye hatırlıyorum ben aklimda öyle kalmis
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Biz tuvelet işini kolay hallettik geceli gündüzlü üç yaşında öğrendi çok şükür maşallah kızıma Kayra öğrendi diye hatırlıyorum ben aklimda öyle kalmis

Tüm sayfalar yüklendi.