Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bulantılarınız kacıncı haftada basladi benim 5.haftadayim daha baslamadı ?
Ben 6+6 dayım henüz bulantım yok iniallah böyle devam eder. Duyduklarıma göre zor oluyormuş. Herkeste bulantı olacak diye durum yok içinizi rahat tutun tadını çıkarın
6+6 dayım henüz bulantım yok inşallahta hiç olmaz çok zor oluyormş duyduğuma göre. Herkeste bu belirti olacak diye durum yok bence tadını çıkarın bu günlerin keyiflice
Ben 6+6 dayım henüz bulantım yok iniallah böyle devam eder. Duyduklarıma göre zor oluyormuş. Herkeste bulantı olacak diye durum yok içinizi rahat tutun tadını çıkarın
Bulantilariniz kacinci haftada basladi benim 5. Haftadayim daha bulantim yok. Sizin bu haftalarda baslamismiydi. Hangi cinsiyette bulanti fazla olmuyordu?
Cnm ya insalalh hiç bulantilarin başlamaz berbat bı durum.. bazı kadınlar doğuma kadar bulantı kusma yasamiyormus.. benim ,,5 haftanın sonlarında başladı şuan ,14 haftamdayim ilaçla durdu az biraz .. umarım sende başlamaz
Bulantilariniz kacinci haftada basladi benim 5. Haftadayim daha bulantim yok. Sizin bu haftalarda baslamismiydi. Hangi cinsiyette bulanti fazla olmuyordu?
7. Haftada başladı sonra istifarlar falan , şimdi azaldı ama geçmedi maalesef. Herkesin bünyesi bir değil kiminin ki kız da oluyor kimininki erkek de ilk hamileliğim çok kolaydı erkek. Şimdiki çoook zor geçiyor kız dedi bakalım
Umarım hiç olmaz... 14. Haftadayım gün boyu bir saniye bile geçmeyen bulantı ve kusmalarim var... zofer 4 mg yazdı doktor o bile işe yaramadı... hastanede yattım bir kaç kez ama yine aynı...