Sorum var Cinsiyet

• Konbuyu başlatan S m
  • Toplam 13 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde S m tarafından oluşturulan Cinsiyet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,037 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Cinsiyet
Konbuyu başlatan S m
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan S m

ALEYNA TAŞ

Kayıtlı Üye
rank
Ekli dosyayı görüntüle 5651
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sizce benim bebeğimin cinsiyeti ne 22. Haftadayım
Ben kese şeklinden ve kafa duruşundan erkeğe benzettim canım rabbim gönlünden geçeni versin

Merhaba hayırlı günler dilerim herkese biz 15 haftalık olduk Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah amin benim sorum biz geçen hafta üçlü teste doktor erkek dedi cinsiyet tahmini etti aranızda üçlü teste tahmini tutan oldumu bunu öğrenmek istedim şimdiden teşekkürler
Ben iki kızımı da 14 haftalıkken öğrwndim ve hep kız dendi seninde inşallah değişmez❤

S

S m

Guest
Ben kese şeklinden ve kafa duruşundan erkeğe benzettim canım rabbim gönlünden geçeni versin

Ben iki kızımı da 14 haftalıkken öğrwndim ve hep kız dendi seninde inşallah değişmez❤
Peki erkek olduğunu ne zaman öğrendiniz doğuma yakın mi ay inşallah öyle olmaz her hazırlığı ona göre yapıyoruz ben en iyisi her doktor kontrolümde tekrar tekrar baktırim sürpriz güzel ama çocuğa da erkek kıyafeti giydiremem 🤣😅🤭

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar