Rabbim akıl fikir hidayet versin insalah Amin canm aminnnn🤲
Defnenin annesi Ayşem Kayıtlı Üye Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 649 4 Mayıs 2023 #61 Hülya12' Alıntı: Rabbim akıl fikir hidayet versin insalah Genişletmek için tıkla ... Amin canm aminnnn
Hülya12' Alıntı: Rabbim akıl fikir hidayet versin insalah Genişletmek için tıkla ... Amin canm aminnnn
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,082 4 Mayıs 2023 #62 Defnenin annesi Ayşem' Alıntı: Amin canm aminnnn Genişletmek için tıkla ...
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,025 Konum Çankırı 4 Mayıs 2023 #63 Defnenin annesi Ayşem' Alıntı: Kaynanam çok iyi diğerleri klasik elti işte hep yaris taklit etmeAllah dusmanima vermesin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mayıs 2023 Bugünlerin tadını çıkar canım paşalar doğunca arayacaksın Genişletmek için tıkla ... Allah yardimcin olsuun kuzum zor vallha
Defnenin annesi Ayşem' Alıntı: Kaynanam çok iyi diğerleri klasik elti işte hep yaris taklit etmeAllah dusmanima vermesin Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 3 Mayıs 2023 Bugünlerin tadını çıkar canım paşalar doğunca arayacaksın Genişletmek için tıkla ... Allah yardimcin olsuun kuzum zor vallha
Defnenin annesi Ayşem Kayıtlı Üye Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 649 4 Mayıs 2023 #64 Asena.ase' Alıntı: Allah yardimcin olsuun kuzum zor vallha Genişletmek için tıkla ... Amin canm
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,082 4 Mayıs 2023 #65 Defnenin annesi Ayşem' Alıntı: Amin canm Genişletmek için tıkla ...
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,025 Konum Çankırı 4 Mayıs 2023 #66 Defnenin annesi Ayşem' Alıntı: Amin canm Genişletmek için tıkla ... Nasılsın kuzum
Defnenin annesi Ayşem Kayıtlı Üye Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 649 4 Mayıs 2023 #67 Asena.ase' Alıntı: Nasılsın kuzum Genişletmek için tıkla ... Çok yorgunum canm defne sabaha kadar uyutmadi gün icindede huysuzlandi sen nasılsın
Asena.ase' Alıntı: Nasılsın kuzum Genişletmek için tıkla ... Çok yorgunum canm defne sabaha kadar uyutmadi gün icindede huysuzlandi sen nasılsın
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,025 Konum Çankırı 4 Mayıs 2023 #68 Defnenin annesi Ayşem' Alıntı: Çok yorgunum canm defne sabaha kadar uyutmadi gün icindede huysuzlandi sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Yaaa hasta feln mi kuzum bende suan bebekler uyudu bakalik laren uyanmazsa cokkk.güzel olucak hersey cayim.vardi cay koydum suan onu içiyorum birtanem
Defnenin annesi Ayşem' Alıntı: Çok yorgunum canm defne sabaha kadar uyutmadi gün icindede huysuzlandi sen nasılsın Genişletmek için tıkla ... Yaaa hasta feln mi kuzum bende suan bebekler uyudu bakalik laren uyanmazsa cokkk.güzel olucak hersey cayim.vardi cay koydum suan onu içiyorum birtanem
Defnenin annesi Ayşem Kayıtlı Üye Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 649 5 Mayıs 2023 #69 Asena.ase' Alıntı: Yaaa hasta feln mi kuzum bende suan bebekler uyudu bakalik laren uyanmazsa cokkk.güzel olucak hersey cayim.vardi cay koydum suan onu içiyorum birtanem Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun canm hasta değil şükür dişten mi dönemsel durum mu anlayamadim
Asena.ase' Alıntı: Yaaa hasta feln mi kuzum bende suan bebekler uyudu bakalik laren uyanmazsa cokkk.güzel olucak hersey cayim.vardi cay koydum suan onu içiyorum birtanem Genişletmek için tıkla ... Afiyet olsun canm hasta değil şükür dişten mi dönemsel durum mu anlayamadim
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,025 Konum Çankırı 5 Mayıs 2023 #70 Defnenin annesi Ayşem' Alıntı: Afiyet olsun canm hasta değil şükür dişten mi dönemsel durum mu anlayamadim Genişletmek için tıkla ... Olabilir kuzum bazen bebeklerin damari tutuyor vallha
Defnenin annesi Ayşem' Alıntı: Afiyet olsun canm hasta değil şükür dişten mi dönemsel durum mu anlayamadim Genişletmek için tıkla ... Olabilir kuzum bazen bebeklerin damari tutuyor vallha