Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorum varDetaylı ultrasonda arsa teşhisi konulan var mı ?
Merhaba arkadaşlar bizede detaylı ultrasonda arsa teşhisi koyuldu sadece diğer organları ve diğer şeyler Allaha şükür normal bizede down ve cicos sendorumu olabilir dediler çok üzüldük başından geçen varsa nasıl bir yol izlemeliyiz 2 li ve 3 lü tarama testlerimiz normal çıktı
Bende 22 haftalığım. Bugun bebegime Arsa teşhisi konuldu. İkili üçlü tarama yaptırmamıstım down olabilirde olmayabilirde dendi dünyam,basıma yıkıldı başka bir perinotoloğa gittim oda aynı şeyi söyledi kesin arsası var ama down diyemem Baska bir bulgu göremedim bana kalırsa cocugun büyük olasılıkla saglıklı dedi. Ama sen amniyosemtez yada nipt testini ypatır için rahat etsin dedi..İnşallah yavrularımızı sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız zaman nasıl geçecek bilmiyorum uykularım kaçıyor ağlıyorum. Sizin bebeğiniz dogdumu kilosu boyu nedir inşallah saglıkla kucağınıza almışsınızdır