kızlar dünden beri hiç iyi degilim hastaneye gidiyorumm dua edin benim için
Ö Özlem Miray Kayıtlı Üye Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 154 5 Aralık 2022 #1 kızlar dünden beri hiç iyi degilim hastaneye gidiyorumm dua edin benim için
Asena.ase 👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑 Mod Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 12,025 Konum Çankırı 5 Aralık 2022 #2 Özlem Miray' Alıntı: kızlar dünden beri hiç iyi degilim hastaneye gidiyorumm dua edin benim için Genişletmek için tıkla ... Hadi hayirli haberlerini bekkiyoruz kuzum sag saglim evladini kucagina alirsin insallah allahimin izniyle balimmm❤
Özlem Miray' Alıntı: kızlar dünden beri hiç iyi degilim hastaneye gidiyorumm dua edin benim için Genişletmek için tıkla ... Hadi hayirli haberlerini bekkiyoruz kuzum sag saglim evladini kucagina alirsin insallah allahimin izniyle balimmm❤
Ö Özlem Miray Kayıtlı Üye Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 154 5 Aralık 2022 #3 Asena.ase' Alıntı: Hadi hayirli haberlerini bekkiyoruz kuzum sag saglim evladini kucagina alirsin insallah allahimin izniyle balimmm❤ Genişletmek için tıkla ... inşallah canım
Asena.ase' Alıntı: Hadi hayirli haberlerini bekkiyoruz kuzum sag saglim evladini kucagina alirsin insallah allahimin izniyle balimmm❤ Genişletmek için tıkla ... inşallah canım
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,082 5 Aralık 2022 #4 Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim dualrim sizinle
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,643 5 Aralık 2022 #5 Özlem Miray' Alıntı: kızlar dünden beri hiç iyi degilim hastaneye gidiyorumm dua edin benim için Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı olsun canım sağlıkla hayırlısıyla kavuşun inşallah
Özlem Miray' Alıntı: kızlar dünden beri hiç iyi degilim hastaneye gidiyorumm dua edin benim için Genişletmek için tıkla ... Hayırlısı olsun canım sağlıkla hayırlısıyla kavuşun inşallah
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,221 5 Aralık 2022 #6 Özlem Miray' Alıntı: kızlar dünden beri hiç iyi degilim hastaneye gidiyorumm dua edin benim için Genişletmek için tıkla ... Hayırlı haberlerle inşallah kuzum
Özlem Miray' Alıntı: kızlar dünden beri hiç iyi degilim hastaneye gidiyorumm dua edin benim için Genişletmek için tıkla ... Hayırlı haberlerle inşallah kuzum
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 5 Aralık 2022 #7 Özlem Miray' Alıntı: kızlar dünden beri hiç iyi degilim hastaneye gidiyorumm dua edin benim için Genişletmek için tıkla ... Dualarımız seninle bitanem sağ sağlım kucana almayı nasip etsin inşallah kuzum Rabbim
Özlem Miray' Alıntı: kızlar dünden beri hiç iyi degilim hastaneye gidiyorumm dua edin benim için Genişletmek için tıkla ... Dualarımız seninle bitanem sağ sağlım kucana almayı nasip etsin inşallah kuzum Rabbim
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 5 Aralık 2022 #8 Özlem Miray' Alıntı: kızlar dünden beri hiç iyi degilim hastaneye gidiyorumm dua edin benim için Genişletmek için tıkla ... hadi canim hayrili haberlerle gel
Özlem Miray' Alıntı: kızlar dünden beri hiç iyi degilim hastaneye gidiyorumm dua edin benim için Genişletmek için tıkla ... hadi canim hayrili haberlerle gel
🌹🌹Meleğin annesi zehra🌹🌹 Kayıtlı Üye Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 1,269 5 Aralık 2022 #9 Özlem Miray' Alıntı: kızlar dünden beri hiç iyi degilim hastaneye gidiyorumm dua edin benim için Genişletmek için tıkla ... Rabbim bi avazda kurtasın inşallah canım
Özlem Miray' Alıntı: kızlar dünden beri hiç iyi degilim hastaneye gidiyorumm dua edin benim için Genişletmek için tıkla ... Rabbim bi avazda kurtasın inşallah canım
Naziko Kayıtlı Üye Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 903 Konum Uzbekistan 5 Aralık 2022 #10 Özlem Miray' Alıntı: kızlar dünden beri hiç iyi degilim hastaneye gidiyorumm dua edin benim için Genişletmek için tıkla ... Rabbim bi avazda kurtarsin insallah kac haftaliksin canim
Özlem Miray' Alıntı: kızlar dünden beri hiç iyi degilim hastaneye gidiyorumm dua edin benim için Genişletmek için tıkla ... Rabbim bi avazda kurtarsin insallah kac haftaliksin canim