Normal dogum dikisleri için kontrole gitmek gerekir mi sizce giden var mı
A Azra melis Ebru Kayıtlı Üye Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 612 21 Ağustos 2021 #1 Normal dogum dikisleri için kontrole gitmek gerekir mi sizce giden var mı
F Fadimana Kayıtlı Üye Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1,616 21 Ağustos 2021 #2 Melis' Alıntı: Normal dogum dikisleri için kontrole gitmek gerekir mi sizce giden var mı Genişletmek için tıkla ... Normal de çağırıyorlar ama git yine de enfeksiyon felan kapma tehlikesi olur olmaz diye
Melis' Alıntı: Normal dogum dikisleri için kontrole gitmek gerekir mi sizce giden var mı Genişletmek için tıkla ... Normal de çağırıyorlar ama git yine de enfeksiyon felan kapma tehlikesi olur olmaz diye
C Canan_ Kayıtlı Üye Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1,201 21 Ağustos 2021 #3 Melis' Alıntı: Normal dogum dikisleri için kontrole gitmek gerekir mi sizce giden var mı Genişletmek için tıkla ... Canım ben gittim IYIKI gitmişim iki dikişim patlamıştı
Melis' Alıntı: Normal dogum dikisleri için kontrole gitmek gerekir mi sizce giden var mı Genişletmek için tıkla ... Canım ben gittim IYIKI gitmişim iki dikişim patlamıştı