Sorum var Dua edin bana

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Efsan tarafından oluşturulan Dua edin bana başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 71 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dua edin bana
Konbuyu başlatan Efsan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Başlık: Doğumunuz Kolay Geçsin! 🙏

İçerik: Sevgili anne adayı, doğumunuzun hayırlısıyla ve kolaylıkla gerçekleşmesi için dualarımız sizinle. Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almanız dileğiyle. Korkularınızın yerini sevince bırakması umuduyla, güçlü olun! 😊

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
doguma geldim lutfen bana dua edin Hersey guzel olsun korkuyorum😭
Rabbim hayırlısıyla tek sancıda doğurmayı nasip etsin inşallah cnm Rabbim kazasız belasız kucağınıza almayı nasip etsin korkma dua et Allah büyük orda sadece seni Rabbin duyuyor o ona seslenen hiç bir kulunu duymamazlıktan gelmez 🤲🥹🤲

Efsan

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim hayırlısıyla tek sancıda doğurmayı nasip etsin inşallah cnm Rabbim kazasız belasız kucağınıza almayı nasip etsin korkma dua et Allah büyük orda sadece seni Rabbin duyuyor o ona seslenen hiç bir kulunu duymamazlıktan gelmez 🤲🥹🤲
Insallah saatlar oluyor suyumi bile acdilar amma bi turlu doguramadim COK korkunc nasil bu agriya dayanirim bilemiyorum 😭😭😭 agri geldiyinde canim cok yaniyor

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Insallah saatlar oluyor suyumi bile acdilar amma bi turlu doguramadim COK korkunc nasil bu agriya dayanirim bilemiyorum 😭😭😭 agri geldiyinde canim cok yaniyor
Şuan doğumdamısın cnm sabret Allah büyük gelecek ben tm üç gün doğumhanede böyle çektim dogurana kadar açılman varsa doğum çok kolay inan bana
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cnm bide doğumhaneye telefonla girmek yasak bana izin vermemislerdi 🤔
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cnm bide doğumhaneye telefonla girmek yasak bana izin vermemislerdi 🤔

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar