Eltim her şeye karışıyor, sizce ne yapmalıyım?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Derdim var kategorisinde Ayse01 tarafından oluşturulan Eltim her şeye karışıyor, sizce ne yapmalıyım? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 642 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Derdim var
Konu Başlığı Eltim her şeye karışıyor, sizce ne yapmalıyım?
Konbuyu başlatan Ayse01
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan balkizim

Ayse01

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar, eltim her şeye karışıyor. Çok canım sıkılıyor, artık sabrım tükendi.

Eltimle mesafe koymaya çalışıyorum ama eşimin ailesi olduğu için çok da kesip atamıyorum. Sizin başınızdan geçti mi böyle bir durum? Tecrübesi olan veya "şöyle bir tavır alırsan susar" diyebileceğiniz önerileri olan var mı? Nasıl bir yol izlemeliyim, gerçekten çok doldum.

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank

Eltimle mesafe koymaya çalışıyorum ama eşimin ailesi olduğu için çok da kesip atamıyorum. Sizin başınızdan geçti mi böyle bir durum? Tecrübesi olan veya "şöyle bir tavır alırsan susar" diyebileceğiniz önerileri olan var mı? Nasıl bir yol izlemeliyim, gerçekten çok doldum.
Sende ona karış abla madem öyle davranıyorsa herşeye karisiyorsa kiskaniyordur belki bunu da böyle yap falan diyorsa sende onun Üzerine git eşin zaten bu duruma bişey diyemez ki zamaninda benimde ektim vardı 1 mız kaynanainin dedini ederken otelimizde etmiyordu eden gelin seviliyordu ama

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

Mesela ne konu da karışıyor canım ?
Örnek verirsen ona göre daha iyi bir iletişim şekli söyleyebiliriz , ben genelde insanlara sınır koyan biriyim bu annem olsun kayınbabam olsun her kim olursa olsun açık açık söylerim böyle böyle karışmanızı yorum yapmanızı istemiyorum diye o yÜden açık sözlü de olabilirsin eğer eşin arkanda duracak biri ise ilk önce ona bak böyle böyle çok rahatsız oluyorum ve bunu dile getireceğim de diyebilirsin

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Dırek ızlar, eltim her şeye karışıyor. Çok canım sıkılıyor, artık sabrım tükendi.

Dırek kestır at karsıma ısıne bak de öyle insanlar pek laftan anlamazlar konuşma yani kendisi ile

Gamzegamze

❤️HÜMEYRAM❤️Ademim
Yönetici
Mod
rank
Mesela ne konu da karışıyor canım ?
Örnek verirsen ona göre daha iyi bir iletişim şekli söyleyebiliriz , ben genelde insanlara sınır koyan biriyim bu annem olsun kayınbabam olsun her kim olursa olsun açık açık söylerim böyle böyle karışmanızı yorum yapmanızı istemiyorum diye o yÜden açık sözlü de olabilirsin eğer eşin arkanda duracak biri ise ilk önce ona bak böyle böyle çok rahatsız oluyorum ve bunu dile getireceğim de diyebilirsin
Aynen katılıyorum
Kuzum ne yapıyorsun nasılsın

Ecrin İshak Arya

Kayıtlı Üye
rank

En iyisi uzak mesafe benimde eltim herseyime karışıyordu hata evime getirdiğim eşyalara bile o laf sokar ben susardım.sonra baktım böyle olmuyor artık ben onun gibi olmaya başladım misal diyelim.benden konuşacak biliyorum ben ondan önce davranıyorum bir laf diyecek ben ondan önce diyorum evime bir şey aldım.oda aldı ben ondan önce onun evine gider ay bu şöyle bu böyle keşke şunu buraya koymasan falan filan Allahtan inancın olsun şimdi bana bir laf diyeceken iki defa düşünüyor ve laf sokmuyor soktuğu anda ben iki katını söylüyorum ve benim eşim.bana karışmıyor birseyde demiyor bence sende dene işi yarıyor

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank

Bnce direk saçını başını yol🙄

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar